🔥İndirim McHose Ekipmanlar Artık GamingenDe

Türkiye de marka fanboylugu ve algısı yavaş yavaş bitiyor tabi fanboylar buna direnmeye çalışsada artık Avrupa ve globalde çok popüler ve kaliteli ürünler Türkiye pazarına girmeye başladı klavye mouse monitör ekran kartı derken artık oyuncu koltukları masalar ve diğer popüler ekipmanlarda Türkiye pazarına gelecek ne kadar çeşitlilik o kadar rekabet demek şuan 3 malum marka dışında başka bir şey bilmeyen fanboylar üzülecek ama rekabet iyidir 👌

Bir kıyaslama yapsanız MCHOSE mouse mu AJAZZ mouse mu yoksa SCYROX mouse mu? 8k olan versiyon hepsinin de
scyroxun lamzu fabrikasından çıktıgına dair iaddalar var mchose da yurtdışında begenilen modeller tr ye ratıonalkeys getiriyordu şimdide gg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye de marka fanboylugu ve algısı yavaş yavaş bitiyor tabi fanboylar buna direnmeye çalışsada artık Avrupa ve globalde çok popüler ve kaliteli ürünler Türkiye pazarına girmeye başladı klavye mouse monitör ekran kartı derken artık oyuncu koltukları masalar ve diğer popüler ekipmanlarda Türkiye pazarına gelecek ne kadar çeşitlilik o kadar rekabet demek şuan 3 malum marka dışında başka bir şey bilmeyen fanboylar üzülecek ama rekabet iyidir 👌
rekabet kullanıcı için en iyisidir hocam ne kadar rekabet olursa bizim yararımıza olur

scyroxun lamzu fabrikasından çıktıgına dair iaddalar var mchose da yurtdışında begenilen modeller tr ye ratıonalkeys getiriyordu şimdide gg

rekabet kullanıcı için en iyisidir hocam ne kadar rekabet olursa bizim yararımıza olur
Tabii ki de rekabet iyidir şuan globalde ki teknoloji çeşitliliğinin %10 kadarı ülkemiz de bunun en büyük sebebi türk tüketicisi belli bir markaya bağımlılik hissetmesi ve her mecrada yeni gelen markaları kötülemesinden dolayı ülkemize çok az şirket ofis açıyor 2023 sonu ve 2024 yıllarında yeni firmalar gelip ofis açmaya başladı bu güzel bir gelişme şuan aktif yurt dışını takip edenler bilir ne kadar çok ürün çeşidini aktif bir şekilde kullandıklarını.

çok mutluyum valla bu konuda umarım yabancıların ekran kartı üreticileride gelir de asus msi boyunduruğundan kurtuluruz

8k lik pro modelin gramajini bilerek yazmadiklarini dusunuyorum 65gr mous mu kaldi arkadaslar? syrox hala tercihim olurdu. bilgi olsun istedim

Bu model iyi gibi. Nordic 52840 koymuşlar. Huano switch var. Kendi sitesinde 52 euro; 2074TL. GamingGen'de Iyzico da geçerli; 1980TL'ye geliyor.

G Pro X Superlight ile de şu şekilde şekil farkı:

Alıntıyı görüntüle
hocam bu mouseu almayı düşünüyorum. g pro x yerine ama söyle bir düşünce geçti aklımdan. bu mouslar ülkemize yeni girdi ileriki dönemlerde ucuzlama ihtimali nedir önceki dönem mouslarda bu durum nasıl oldu bilginiz var mı.

hocam bu mouseu almayı düşünüyorum. g pro x yerine ama söyle bir düşünce geçti aklımdan. bu mouslar ülkemize yeni girdi ileriki dönemlerde ucuzlama ihtimali nedir önceki dönem mouslarda bu durum nasıl oldu bilginiz var mı.
Bu tür markaların ürünlerine pek göz geçirmedim, bir süredir de piyasaya bakmıyorum açıkçası. Şu an da ayrı kampanyayla 2k altına alınabiliyor. İleride düşse bile çok düşeceğini sanmıyorum, zaten donanımlarına göre makul fiyattalar ve bu fiyatlar da sorun değil bu modeller için. İleride düşerse bile çok sorun olmaz yani.

İyzico biterse bi 100 200 düşebilir

Hangi modeli aynı ben bulamadım
Mchose l7 modeli olması lazım

2025 2026 arası bir çok şirketi göreceğiz ülkemiz de çok iyi rekabet olacak
agzından bal damlıyor aynen öyle oluyor yırtınarak almaya çalıştığımız ürünleri firmalar getiriyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri