Öneri MCHOSE V9 PRO Alinir Mi?

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
butce 3k
normalde havit h2039bg alacaktim, bunu buldum butceyi arttirdim.

fps oynuyorum.

attığınız kulaklık hakkında bir fikrim yok ama alternatif olması açısından atk mercury m1 öneririm aynı fiyattalar ve ben atk dan çok memnunum

attığınız kulaklık hakkında bir fikrim yok ama alternatif olması açısından atk mercury m1 öneririm aynı fiyattalar ve ben atk dan çok memnunum
esneme tarafindan kiriliyor oyle kulakliklar. daha once yasadigim icin istemiyorum. tesekkur ederim

Ekler

• 1753815712881.webp
    1753815712881.webp
    14.3 KB · Hit: 54
bi kualklık bu yapıda kırıldı diye hepsi kırılacak diye bir kaide yok aşırdı germedğin sürece zor kırarsın

buda kiriliyor, gorselli yorumlar gordum
sadece 1 adet öyle bi yorum var adamın gereksiz fazla açıp açmadığını bilemeyiz bunlar teknolojik alet sonuçta nazik kullanılması gerek yinede sizin tercihiniz

aldın mı hocam memnunmusun
yok hocam hala arastiriyorum.

bu ikisi arasinda kaldim

machenike yi almaya biraz daha sicak bakiyorum ama buyuk kumar hocam, 2 tane turk kullanici ile konustum gayet memnunlar. onun disinda baska hicbir yerde test videosu inceleme falan yok

yok hocam hala arastiriyorum.

bu ikisi arasinda kaldim

machenike yi almaya biraz daha sicak bakiyorum ama buyuk kumar hocam, 2 tane turk kullanici ile konustum gayet memnunlar. onun disinda baska hicbir yerde test videosu inceleme falan yok
mchose olanın beyaz modelini almayı düşünüyorum setup beyaz olduğu için. siyah renklerine yorum yapamam ama mchose ürünleri genelde övülüyor bence kumara gerek yok

mchose olanın beyaz modelini almayı düşünüyorum setup beyaz olduğu için. siyah renklerine yorum yapamam ama mchose ürünleri genelde övülüyor bence kumara gerek yok
driverleri ayni zaten arastirdim.

2100 liralik seyin aynisini 2900 e almak var hocam, onun disinda cok fark yok zaten.

butcem tam net olsun ona gore alicam

driverleri ayni zaten arastirdim.

2100 liralik seyin aynisini 2900 e almak var hocam, onun disinda cok fark yok zaten.

butcem tam net olsun ona gore alicam
üst tarafı kırılma olayı var hocam o olaya dikkat et dediğin kulaklık orası sert

Geri