Kutudan bir çift soğutma jelli ve bir çift de kumaş çıkıyor zaten.SELAMÜN ALEYKÜM
Mchose x9 kulaklık için siyah kumaş ped önerilerinizi bekliyorum.hangi model uyumlu olur geminş sordum hyperx alpha önerisi verdi ama gözüme küçük gibi geldi o modelin pedi resimlerde.
Beyaz aldım kulaklığı pedini ve mikrofonun pamuğunu siyah yapcam.hyper cloud 3 kesin uyuyormu.Kutudan bir çift soğutma jelli ve bir çift de kumaş çıkıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperx Cloud 3-2 hepsi uyumlu kulaklığa
EvetBeyaz aldım kulaklığı pedini ve mikrofonun pamuğunu siyah yapcam.hyper cloud 3 kesin uyuyormu.
İlk baktığın arctis kulaklıklar için buna Hyperx Cloud 3/2 takabilirsinBu ikisi arasında kaldım 1. Linkdeki niyeyse daha kaliteli gibi geliyor hangisini alsam.
Evet gemini sordum olur dedi ama birkaç fotoda geniş kulaklıklarda baya gerilmiş gibi gözüktü gözüme.2. Attığımu alıyorum ozaman.İlk baktığın arctis kulaklıklar için buna Hyperx Cloud 3/2 takabilirsin
Gemini nerden anlasın alacaksın olmayacak Cloud 3/2 uyumlu olanları alEvet gemini sordum olur dedi ama birkaç fotoda geniş kulaklıklarda baya gerilmiş gibi gözüktü gözüme.2. Attığımu alıyorum ozaman.
rahatlıkmı peki, farklılık hissetirdimi , takması vs. nasılBelki benim gibi yapmak isteyenler vardır diye durum güncellemesi yapiyim.Pedler geldi taktım renk kombinasyon konusunda aşırı hoşuma gitti fakat deriden kumaşa geçinceki rahtslık anlamındaki düşüşü hissediyor insan.