Çözüldü✓ Mchose x9 kulaklık ped önerisi

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
743
SELAMÜN ALEYKÜM
Mchose x9 kulaklık için siyah kumaş ped önerilerinizi bekliyorum.hangi model uyumlu olur geminş sordum hyperx alpha önerisi verdi ama gözüme küçük gibi geldi o modelin pedi resimlerde.

ben bir ara bakmıştımda yurt dışı 200-500 olan şey buraya geliyor 1200-1500 oluyor aşağı yukarı bu dışı deri içi kumaş soğuk jelli olanları tercih ediyorum ama yurt dışı onlara kapandığı için alamadım

SELAMÜN ALEYKÜM
Mchose x9 kulaklık için siyah kumaş ped önerilerinizi bekliyorum.hangi model uyumlu olur geminş sordum hyperx alpha önerisi verdi ama gözüme küçük gibi geldi o modelin pedi resimlerde.
Kutudan bir çift soğutma jelli ve bir çift de kumaş çıkıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx Cloud 3-2 hepsi uyumlu kulaklığa

Kutudan bir çift soğutma jelli ve bir çift de kumaş çıkıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx Cloud 3-2 hepsi uyumlu kulaklığa
Beyaz aldım kulaklığı pedini ve mikrofonun pamuğunu siyah yapcam.hyper cloud 3 kesin uyuyormu.

İlk baktığın arctis kulaklıklar için buna Hyperx Cloud 3/2 takabilirsin
Evet gemini sordum olur dedi ama birkaç fotoda geniş kulaklıklarda baya gerilmiş gibi gözüktü gözüme.2. Attığımu alıyorum ozaman.

Belki benim gibi yapmak isteyenler vardır diye durum güncellemesi yapiyim.Pedler geldi taktım renk kombinasyon konusunda aşırı hoşuma gitti fakat deriden kumaşa geçinceki rahtslık anlamındaki düşüşü hissediyor insan.

Ekler

• 15399.webp
    15399.webp
    349 KB · Hit: 40
  • 15398.webp
    15398.webp
    1.4 MB · Hit: 40
Belki benim gibi yapmak isteyenler vardır diye durum güncellemesi yapiyim.Pedler geldi taktım renk kombinasyon konusunda aşırı hoşuma gitti fakat deriden kumaşa geçinceki rahtslık anlamındaki düşüşü hissediyor insan.
rahatlıkmı peki, farklılık hissetirdimi , takması vs. nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri