Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Aha sipariş no'nu aldım bekle şimdi ne yapcam sana. parça değişcem adres değişcem
Aha sipariş no'nu aldım bekle şimdi ne yapcam sana. parça değişcem adres değişcem
iyimisin kardesm ?
bende bunun ss nı aldımAha sipariş no'nu aldım bekle şimdi ne yapcam sana. parça değişcem adres değişcem
yahu zaten zar zor bı sıstemımız olmuşaradım adresi değiştim bana gelecek kargo 2.PC'm yolda.
Kanka şaka yaptığımı bildiğin halde SS aldığına yemin ediyorum.Vallahi aldın SS asfkalksfhagh hayırlı olsun güle güle kullan kanka.bende bunun ss nı aldımadalet li bir forum oldugunu ıcın senın de ıcabına bakarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
yahu zaten zar zor bı sıstemımız olmuşonuda cok gorme bea
![]()
kanka boyle bır sey var mı ben bılmıyorum daaradım adresi değiştim bana gelecek kargo 2.PC'm yolda.
kanka ben bıılmıyorum kıKanka şaka yaptığımı bildiğin halde SS aldığına yemin ediyorum.Vallahi aldın SS asfkalksfhagh hayırlı olsun güle güle kullan kank
bendede bu şekilde görünüyor şuan
Yok öyle bir şey kanka.Lan senin canını yerim ben o ilk sistem alınırken olan stressi bilmez miyim ?kanka boyle bır sey var mı ben bılmıyorum dakorkutma benı abım ıcımden gecer vallaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ben bıılmıyorum kıo yuzden dedım
mecbur gelicek parasını almışlar yan cizmezlerse gelir, bekletir biraz. En kötü paranı alırsın geri ama sanmıyorum gelir.ne olucak kanka sistem gelmez mi yani
ne zaman geldi mail sanakanka ben cozdum mail adresıne bak ben bakdım ups den bıldırım gelmış
kanka bi bana sor abım aldı sıste mi yalvardım abi bana ver bana ver sana 5 k para mı verıcem lan dedıYok öyle bir şey kanka.Lan senin canını yerim ben o ilk sistem alınırken olan stressi bilmez miyim ?![]()