MD-3 Alsam kaça satabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Asıl senin bu mantıksız mesajın silinsin 😕😕😕
Post automatically merged:

Fırsatçılık yapmaya çalışıyosun 8000TL ye satmak ne o stok sen sat diye açılmadı
Yaş kaç?

Her şekil kâr edersin. Düşünmen bile saçma 😃
Kaça satmam mantıklı olur? Para lazım maddi sıkıntılar var borç vb

Kaça satmam mantıklı olur? Para lazım maddi sıkıntılar var borç vb
2. El sitelerindeki fiyatlara pek hakim değilim Letgoya 11K dan koymuşlar. Bence 9-9.5 gider Monitör dahil. Ayrı ayrı satarsan daha iyi bir kâr edebilirsin

Cidden fırsatçılık İhtiyacım var diyorum hala diyorsunuzki 8 k birde bütçem 7 k dememe rağmen
Sana bir şey sorabilirmiyim? Sen al-sat yapmaya fırsatçılık diyorsun. Ne zamandan beridir al satın adı FIRSATÇILIK oldu!? Sizin aldığınız itopya gibi yerlerde hiçbirşey yapmadan sadece üstüne kazanç koyup satıyor. E onlarda fırsatçı o zaman? Sırf resmi bir şirket bir kurum diye fırsatçı değil yani.

Cidden fırsatçılık İhtiyacım var diyorum hala diyorsunuzki 8 k birde bütçem 7 k dememe rağmen
Gold üye ol o zaman. Senin bütçen yetmiyor diye ucuzdan vermek zorunda değil

Gold üye ol o zaman. Senin bütçen yetmiyor diye ucuzdan vermek zorunda değil
Bunların IQ su düşük gibime geliyor ne zamandan beridir ticaretin adı al-satçılığın adı fırsatçılık oldu? Maddi sıkıntılarım var diyorum bende insanım geçim sağlıyoruz borcumuz var bunu ödemek lazım ödemek için yeterli para yok bende al-sat yapıp bu parayı çıkartayım diyorum millet fırsatçı utanmaz diyor ahlaksızlar.

Bunların IQ su düşük gibime geliyor ne zamandan beridir ticaretin adı al-satçılığın adı fırsatçılık oldu? Maddi sıkıntılarım var diyorum bende insanım geçim sağlıyoruz borcumuz var bunu ödemek lazım ödemek için yeterli para yok bende al-sat yapıp bu parayı çıkartayım diyorum millet fırsatçı utanmaz diyor ahlaksızlar.
yaş kaçtı senin borc senin mi yoksa genel borc mu

Bi ilana koyayım denemelik bakalım kaç kişi yazacsk
şey yazıcaklar merhaba fiyatta pazarlık varmı en son kaç para olur niye satıyorsun gibi şeyler :LOL:

8750'den koyma hocam birde pazarlık payı falan isteyecekler. 9.5 falan yaz, yazan olmazsa düşürürsün.

Ya güzel kardeşlerim bakın ben adama diyorum 7k bütçem var adam diyor ki 8kdan veririm bilmem gold üye ol ne zamandan beri insanlık bu oldu!?!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,635
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri