Neler Yeni

MD-3 Alsam kaça satabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Bana son 2 3 aydan bahsetme bilgisayarı ilk aldıktan sonraki 2 3 yıldan bahset deliler gibi oynamadın mı?
Yav ee oynamışsa ne olacak?

Sen bunu bu paraya sınır stokta alabiliyor musun alamıyorsun oldu bitti veya burada 5K mesaj yazmamış bir kişi alabiliyor mu artık alamıyor bitti gitti.

Sistem ilk çıktığında yeteri kadar ihtiyacı olan kişi almış olmalıdır bence nasıl olsa İtopya'da sistemleri bir taneden fazla alamıyon artık.

Oyun oynamak isteyen adam da 5K mesajı olmadığı sürece alamayacak ne saçma yorumlar yapıyorsunuz ya. Sanki sen alsan bunu elinde sistem olsa satmayacaksın kar amaçlı. Kesinlikle 7K'ya satacaksın üzerine hiç para koymadan.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Empati yoksunları mı? Pc almak isteyip çok sınırlı bir bütçesi olan adama neden empati kurmuyorsunda zaten halihazırda pc sahibi olup al sat yapmak isteyen birine empati kuruyorsun.
Ülkede çok çeşit insan var. Parası olupta herşeyi alabilen, parası olmayan düşük şeylere bakan, parası olmayan borcu olan benim gibi vb. Herkesin gözünden bakmaya çalışsak bitmez bu zaten.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Kanka kafanda kurduğun şeyi foruma yazmasan da olurdu aslında neden yazdın ki fiyat muhabbetini? Abdullah abi sistemi satıyor sonuçta goldlara özel de o kılıyor goldlara özel kılmasının sebebi onu yıllardır takip eden insanların çıkardığı sistemleri kaçırmadan alabilsin diye. Al-sat yapılsın diye değil, şimdi diyeceksin ki 25 tane gold üye aldı bunlardan al-sat yapacak olmayacak mı diyeceksin belki olacak ama sonuçta bunu gün yüzüne vurmaması lazım. Hakkı senden aldıysa yapabileceğin bir şey yok. Banlanacağım muhtemelen falan yazmışsın bence olayı daha fazla uzatma ban yememişsin ne güzel kapat konuyu gitsin.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İsteyen istediğini istediği gibi alır satar, özgürdür. Ama ticaretin usulü var, sen böyle yaparsan bu konu uzar gider. Sesini çıkarmadan görecektin işini :)
Benim ayar olduğum konu bu yaptıkları yetmezmiş gibi konu açıp konu içerisinde dalga geçiyorlar.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
O yüzden dedim zaten herkes işine geldiğince davranır diye
Sen kâr edecek adamın tarafından düşünüp olaya o gözle bakıp adama suç atmamalısın
Onunda kâr etmek işine geliyor sonuçta belki bir parça bir eşya alacak
Parça falan almayacağım borcum var borç ödemek için.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben sistemimi topladım hocam
GT1030
B550 Gaming edge
R5 5600x Snowman auroflox 240 x
500GB Sandisk Ultra 3D
1TB Seagate HDD
Crucial Ballistix 2X8 16GB Ram

Ben erkenden topladım MD3'e yetişebileceğimi düşünemiyorum
Ekran kartı çok zayıf kalmamış mı diğer parçaların yanında hocam ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben düz MD-3 stoğuna bakmadım bile abdullah abiye güvenerek almak isteyenler alır amacıyla. 25 stok varmı var kime? 80+Gold’lara. Ben 80+Gold değilmiyim? 80+ Goldum. Alma hakkım varmı? Var. Tahminimce ihtiyacı olan çoktan abdullah abiye mesaj atıp almıştır sistemi. Hakkı olan alsaydı aga 150 stoktan ben onlara bakmadım bile sırf haklarına girmemek için bu 25 stoğa erişimleri yok almak isteselerde alamazlar zaten kimsenin hakkına girmiyorum ticaret yapıyorum adı üstünde ticaret. Borcumuz var onu ödemek istiyorum aileme katkıda bulunmak istiyorum. İnsan olun karşıdakinide düşünün ben kendimide düşünmüyorum annem ve babama borç hakkında yardım etmek istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz çok hoş yaptığınız sırf bilgisayar başında boş boş oyun oynayacağınız bir bilgisayarı alamadınız diye, başkası az buçuk kazanç koyuyor diye laf atıyorsunuz eminim forumda olmasak anneme babama sövecek insanlar bile vardır sırf günlük az buçuk oyun oynayacak bir bilgisayar alamadılar diye.
Kötü örnek örnek teşkil etmez diye bir söz vardır. Borcun olabilir bunun için farklı yollar arıyorsundur anlarım 29 yaşındayım sadece şunu bilirim birinin hakkına girersen elbet bir yerden çıkar. Ekstra eklemek isterim bıktım artık dram hikayelerinden....

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Parça falan almayacağım borcum var borç ödemek için.
Açıklama bile yapmak zorunda değilsin hocam borç ödeme keyfine harca tatile git
Sonuçta tatil yapıyorsun
Ekran kartı çok zayıf kalmamış mı diğer parçaların yanında hocam ?
Haklısınız hocam ilerde upgrade etmek için böyle bir sistem dizdim
Valorant LoL TFT CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum genelde o yüzden 1030 fazlasıyla yetecektir ilerde upgrade ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom