Erda Yıldırım
80+ Gold
ne bileyim bana saçma geldi elenmen.
ban atmassanız iyi olur ciddi söylüyorum
Abdullah o kadar ihtiyacı olan insan için çaba sarfedecek.abi adamın alma hakkı neden gitti ki ? belki alanlarda satıcak bu adam burda kaça satabilirim diye konu açmış , diğerlerinin al-sat yapmayacakları ne belli ?
benim canımı sıkma ?Abdullah o kadar ihtiyacı olan insan için çaba sarfedecek.
Böyle adamlar da gelip bunu fırsata çevirecek.
Yok öyle yağma.
Abdullah sonuna kadar haklı.
İstiyorsan git abdullah'a deki ; adamın hakkını ver benim canımı sıkma
Senin de bu konu hakkın da uzatman şaçmane bileyim bana saçma geldi elenmen.
Adamın verdiği kararı eleştiren ben miyim sen misin ?benim canımı sıkma ?
Söyleyecek mantıklı cümlesi olmayan kişilerin kullandığı kaçamak emojilere devam kebenim canımı sıkma ?
nerden biliyorsun alanların al sat yapmadığını ?
abdullah abiyi zaten 4 yıldır takip ediyorum burda boş boş mesajlar yazma
uzatmak istemiyorum. tamam sen haklısın.Adamın verdiği kararı eleştiren ben miyim sen misin ?
Sor bakayım bi kendine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söyleyecek mantıklı cümlesi olmayan kişilerin kullandığı kaçamak emojilere devam ke
Kuşum sen ticaretten anlamazsın lütfen git klavyeni temizleNapim
7500’e bile satardım maksat ufacıkta olsa bir deneyim olmasıydı
Napim
ya uzatmak istemiyorumda verdiğin cevaplara bak Allah için sanki mahalle abisisin.Kuşum sen ticaretten anlamazsın lütfen git klavyeni temizle
Sen kuş musun canım cigerim ?ya uzatmak istemiyorumda verdiğin cevaplara bak Allah için sanki mahalle abisisin.
Demelerinin sebebi bu kanalda sizin gibiler yokken (Abdullah abinin abonesinin 500 bine yakını ucuz pc için abone) bu kasaların çıkma amacı imkanı olmayan pc alamayan kişilere ucuz pc sağlayabilmekti fırsatçılık denmez ama doğru bir şey de değil.Bunların IQ su düşük gibime geliyor ne zamandan beridir ticaretin adı al-satçılığın adı fırsatçılık oldu? Maddi sıkıntılarım var diyorum bende insanım geçim sağlıyoruz borcumuz var bunu ödemek lazım ödemek için yeterli para yok bende al-sat yapıp bu parayı çıkartayım diyorum millet fırsatçı utanmaz diyor ahlaksızlar.
Ben abdullah abiyi 300-320 bin aboneden beridir takip ediyorum. Yaptığı işede saygı duyuyorum aman neyse ne alamıyoruz artık geçti gitti kapansın konu gitsin içim soğudu 20 dakikadır.Demelerinin sebebi bu kanalda sizin gibiler yokken (Abdullah abinin abonesinin 500 bine yakını ucuz pc için abone) bu kasaların çıkma amacı imkanı olmayan pc alamayan kişilere ucuz pc sağlayabilmekti fırsatçılık denmez ama doğru bir şey de değil.