akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok kardeşim satıldı bitti o çoktan.M3D LİNK VARMI ?
Yok kardeşim satıldı bitti o çoktan.M3D LİNK VARMI ?
Burda yalvararak eline hiçbirşey geçmeyecek80+ gold değilim ama gerçekten ihtiyacım var
Reis maalesef herkesin durumu ve ihtiyacı bir değil bende öğrenciyim ailemden uzakta yaşıyorum bilgisayara ihtiyacım var hem çalışıp hem okuyup biraz birikim yaptım içinde bulunduğumuz ülke şartlarında alabileceğim en iyi sistemdi muhtemelen alamayacağımBan yiyeceğim muhtemelen son attığım mesajdan ama değermiydi değerdi. Sırf aileme borç konusunda yardım etmek için al-sat yapmak istedim forumda olmasak dolu dolu laflar edeceksiniz bana sırf günde 1-2 saat oynayacağınız bilgisayarı başkası alıp 1000tl kar koydu diye. Yazıklar olsun bildiğin.
Hiç kimseye yalvardığım falan yok gerçekten ihtiyacım olduğunu söyledimBurda yalvararak eline hiçbirşey geçmeyecek
Evet çok değerli sırf aileme bir gıram yardım edeceğim diye sistemden oldum tebrikler donanım arşivi seviliyorsun!Hadi alıp satacaksın ,bari bu fiyat araştırmasını gidip 2.el sitelerde yap
Hadi bilemedin araştırma yapmayı konuyu açıyorsun bari başka forumlarda aç da sistemin sahibinin forumunda açma konuyu .
Ticareti yapmadan önce ilk ticareti öğren sonra yaparsın .
Hayatın boyunca unutamayacağın bir ticari deneyim yaşattı sana Admin ,bir daha hiç unutmazsın.
Yerinde olsam adama sitem etmek yerine teşekkür ederim.
Bu deneyim çok değerli
Söyledin ne yapabiliriz yani aileminde maddi duruma ihtiyacı var hadi ben söyledim kim ne yapsın bu mesajımı şimdi?Reis maalesef herkesin durumu ve ihtiyacı bir değil bende öğrenciyim ailemden uzakta yaşıyorum bilgisayara ihtiyacım var hem çalışıp hem okuyup biraz birikim yaptım içinde bulunduğumuz ülke şartlarında alabileceğim en iyi sistemdi muhtemelen alamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç kimseye yalvardığım falan yok gerçekten ihtiyacım olduğunu söyledim
Keşke bunu burada söylemeseydinEvet çok değerli sırf aileme bir gıram yardım edeceğim diye sistemden oldum tebrikler donanım arşivi seviliyorsun!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söyledin ne yapabiliriz yani aileminde maddi duruma ihtiyacı var hadi ben söyledim kim ne yapsın bu mesajımı şimdi?
Hayır söyledim kim ne yapacak yani sosyal medyada birisiyim ben söylesen ne olacak kimse benim hakkımda bir şey bilmiyor hadi ismimi bilin hadi soyadımı bilin başka başka? Sosyal medyada ne söylersen sosyal medyada kalır benim için.Keşke bunu burada söylemeseydin
Ben almak isteyip de alamayan arkadaşlar için konuşuyorum.Ben düz MD-3 stoğuna bakmadım bile abdullah abiye güvenerek almak isteyenler alır amacıyla. 25 stok varmı var kime? 80+Gold’lara. Ben 80+Gold değilmiyim? 80+ Goldum. Alma hakkım varmı? Var. Tahminimce ihtiyacı olan çoktan abdullah abiye mesaj atıp almıştır sistemi. Hakkı olan alsaydı aga 150 stoktan ben onlara bakmadım bile sırf haklarına girmemek için bu 25 stoğa erişimleri yok almak isteselerde alamazlar zaten kimsenin hakkına girmiyorum ticaret yapıyorum adı üstünde ticaret. Borcumuz var onu ödemek istiyorum aileme katkıda bulunmak istiyorum. İnsan olun karşıdakinide düşünün ben kendimide düşünmüyorum annem ve babama borç hakkında yardım etmek istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz çok hoş yaptığınız sırf bilgisayar başında boş boş oyun oynayacağınız bir bilgisayarı alamadınız diye, başkası az buçuk kazanç koyuyor diye laf atıyorsunuz eminim forumda olmasak anneme babama sövecek insanlar bile vardır sırf günlük az buçuk oyun oynayacak bir bilgisayar alamadılar diye.
Bir de anlamadığım kesin almış gibi konuşuyor o kadar plat gold adam varBen almak isteyip de alamayan arkadaşlar için konuşuyorum.
Çok şükür ihtiyacım yok.
Olsa bile bu şekilde dillendirip dilenmem kimseden.
Madem bu tarz toplara gireceksin neden dillendiriyorsun canım benim.
Satın alırsın ve mal senin olur.
Sonrasın da sana kimse karışamaz.
Ama sen burada kendi kendine triplere girip ben işte bu mal'ı alsam kaça okutabilirim tarzında paylaşım yaparsan herkes tarafından haklı olarak haksız görünürsün.
Abdullah'ın bile dikkatini çekmiş olmalı ki hemen müdahale etti ve bence iyi ki müdahale etti.
Örnek veriyorum ; dünya da PS5 stok sıkıntısı var ve adet adet alıp fahiş fiyat yazıp millete satanlara hep birlikte sövmedik mi sövdük.
Senin yaptığının da ondan hiçbir farkı yok.
Dillendirdin kaybettin
Kendi kendini sobelediBir de anlamadığım kesin almış gibi konuşuyor o kadar plat gold adam var
abi adamın alma hakkı neden gitti ki ? belki alanlarda satıcak bu adam burda kaça satabilirim diye konu açmış , diğerlerinin al-sat yapmayacakları ne belli ?Sen elendin dostum. Boşuna MD3 etkinliğine katılma.
NapimBen almak isteyip de alamayan arkadaşlar için konuşuyorum.
Çok şükür ihtiyacım yok.
Olsa bile bu şekilde dillendirip dilenmem kimseden.
Madem bu tarz toplara gireceksin neden dillendiriyorsun canım benim.
Satın alırsın ve mal senin olur.
Sonrasın da sana kimse karışamaz.
Ama sen burada kendi kendine triplere girip ben işte bu mal'ı alsam kaça okutabilirim tarzında paylaşım yaparsan herkes tarafından haklı olarak haksız görünürsün.
Abdullah'ın bile dikkatini çekmiş olmalı ki hemen müdahale etti ve bence iyi ki müdahale etti.
Örnek veriyorum ; dünya da PS5 stok sıkıntısı var ve adet adet alıp fahiş fiyat yazıp millete satanlara hep birlikte sövmedik mi sövdük.
Senin yaptığının da ondan hiçbir farkı yok.
Dillendirdin kaybettin
7500’e bile satardım maksat ufacıkta olsa bir deneyim olmasıydıabi adamın alma hakkı neden gitti ki ? belki alanlarda satıcak bu adam burda kaça satabilirim diye konu açmış , diğerlerinin al-sat yapmayacakları ne belli ?
NapimKendi kendini sobeledi