Neler Yeni

MD3 +25 Stoğun Mağazaya Özel Olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nightred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berk
Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?

MD3 ve diğer birkaç F/P sistem için yüzlerce mağazaya gidip sistemine kavuştu zaten, İstanbul’da olsam ben de çoktan mağazaya sistem çıkış saatlerinde gidip bir sistem almıştım mesela. Amaç güvenlik olabilir ama internet sitesi için de yeterli önlemin alınabileceğini düşünüyorum. Keşke yaptığınız bu etkinlik internet sitesinden sistem almak isteyip 30 saniyede eritilen stoklar yüzünden alamayanlar için de geçerli olsa…

@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Bende almayı düşünüyordum mağaza ya özel stok olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım

DaffyGraphic

80+ Silver
sisteme itopyadan +25 stok getirip fiyatını baya bir yükseltseler sonra bir kupon ile sistemi 7kyamı işte sistemin asıl fiyatına düşme imkanı olsa. Kuponlarda gold üyeler içerisinden çekiliş ile verilsin. Nasıl fikir ?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ankaradayım, almak için İstanbul'a gitmem gerekiyor yani?

COMMANDERR

80+ Bronze
Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?

MD3 ve diğer birkaç F/P sistem için yüzlerce mağazaya gidip sistemine kavuştu zaten, İstanbul’da olsam ben de çoktan mağazaya sistem çıkış saatlerinde gidip bir sistem almıştım mesela. Amaç güvenlik olabilir ama internet sitesi için de yeterli önlemin alınabileceğini düşünüyorum. Keşke yaptığınız bu etkinlik internet sitesinden sistem almak isteyip 30 saniyede eritilen stoklar yüzünden alamayanlar için de geçerli olsa…

@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Bence İnternet Stoğu Artılıp Mağazaya Özelin Devam Etmesi Gerekiyor. Diğer sistem toplamada mağazaya özel olan acıbadem şubesinde 3 gün sürdü 25 adet olmasına rağmen bi tanesi alanlardanım.internet olsaydı bende alamayacaktım.intertnet stoğu yükselse daha iyi olur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence İnternet Stoğu Artılıp Mağazaya Özelin Devam Etmesi Gerekiyor. Diğer sistem toplamada mağazaya özel olan acıbadem şubesinde 3 gün sürdü 25 adet olmasına rağmen bi tanesi alanlardanım.internet olsaydı bende alamayacaktım.intertnet stoğu yükselse daha iyi olur.
Bu ayrı bir konu, forumda 80+ Gold ve üstü üyelere özel 25 tane MD3 satılacak ama sadece mağazadan alınabilecekmiş 😅

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Başkasının hakkını alabiliyorsam alıp kargolayabilirim 80+ Gold birine ama alamıyoruz sanırım ben %99 ihtimalle gidecem mağazaya

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar