- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Evet.
Bence kargolayabilirler. Çok zor olmaması lazımOtobüs parasını @Abdullah Hacıgül verirse gelirim.
Evet.
Bence kargolayabilirler. Çok zor olmaması lazımOtobüs parasını @Abdullah Hacıgül verirse gelirim.
Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?
MD3 ve diğer birkaç F/P sistem için yüzlerce mağazaya gidip sistemine kavuştu zaten, İstanbul’da olsam ben de çoktan mağazaya sistem çıkış saatlerinde gidip bir sistem almıştım mesela. Amaç güvenlik olabilir ama internet sitesi için de yeterli önlemin alınabileceğini düşünüyorum. Keşke yaptığınız bu etkinlik internet sitesinden sistem almak isteyip 30 saniyede eritilen stoklar yüzünden alamayanlar için de geçerli olsa…
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?
MD3 ve diğer birkaç F/P sistem için yüzlerce mağazaya gidip sistemine kavuştu zaten, İstanbul’da olsam ben de çoktan mağazaya sistem çıkış saatlerinde gidip bir sistem almıştım mesela. Amaç güvenlik olabilir ama internet sitesi için de yeterli önlemin alınabileceğini düşünüyorum. Keşke yaptığınız bu etkinlik internet sitesinden sistem almak isteyip 30 saniyede eritilen stoklar yüzünden alamayanlar için de geçerli olsa…
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Keşke yeniden stok açılsa 5-10 dakika içinde stoklar erimistiSistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Vazgeçtim. Ankara'dan İstanbul'a 10 saat yol mu gelicem. Uçak bileti alırsa belki düşünebilirim.Bence kargolayabilirler. Çok zor olmaması lazım
Keşke olsa da ona izin verseler internet sitesinden de satış yaparlardı zatenBaşkasının hakkını alabiliyorsam alıp kargolayabilirim 80+ Gold birine ama alamıyoruz sanırım ben %99 ihtimalle gidecem mağazaya
Evet bende onu yazdım ilk yoruma. Parayı havale yapabiliriz. Kargo parasınıda alabilirler yani.Bence kargolayabilirler. Çok zor olmaması lazım
Ben sana parayı veriyim. Sen sistemi al kaç.Başkasının hakkını alabiliyorsam alıp kargolayabilirim 80+ Gold birine ama alamıyoruz sanırım ben %99 ihtimalle gidecem mağazaya
Bence de, kargo parasını da alsınlar kargolasınlar. Herkesin İtopya hesabı vardır herhalde hesaba indirim tanımlasınlar ya da kupon verseler keşkeBence kargolayabilirler. Çok zor olmaması lazım
Fiyat avantajını düşününce otobüse binip alıp geri dönmek gayet mantıklı.Sistem başvurusu İçin açacağınız konuda kirlilik olmasın diye ayrı bir konu açmak istedim. +25 stok neden mağazaya özel yapıldı?
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Hak 5 gün için geçerli@Abdullah Hacıgül
Stoğu bugün ayırtsak, hemen almak zorun damıyız?
Bu ayın sonuna doğru Bursa'ya gideceğim, oradan İstanbul'a geçer alırım fakat önemli olan sistem orada bekleyecek mi?
Kargo parasını verelim havale ile ücret göndrelim kargolasalarHak 5 gün için geçerli