200-300TL ye de verilmez bence ya, tek foruma özel kampanya bu olmaz herhalde, yani umarımAcaba sırf hesabını bu yüzden satacak birileri var mıdır? Ben goldum ama 200TL daha pahalıya MD-3 çok iyi fırsat. Sistemim var, param da yok. Yani hesap satışları nasıl engellenir. Birisi MD-3 başvurulu donanim arşivi hesabını 200-300TL'ye satabilir.
aynen oyle 200 tl farkla itopyada bulusmak isteyen gold varsa goruselim yarin200-300TL ye de verilmez bence ya, tek foruma özel kampanya bu olmaz herhalde, yani umarım
Birde önemli bir şeyde de değil. Gidip yenisini açabilirsin hem de MD-3 1000TL'den fazla kar ettiğini var sayarsak 200TL hiçbir şey deği. Ben hesap satışlarının engellenmesini istiyorum.200-300TL ye de verilmez bence ya, tek foruma özel kampanya bu olmaz herhalde, yani umarım
Engellenir zaten. IP adresi, forumdaki tavırlar vs baya belli olur satışlar. Mesela ben mağazadan alamayacağım dedikten sonra hesabı birine versem o almaya çalışırsa baya belli olurBirde önemli bir şeyde de değil. Gidip yenisini açabilirsin hem de MD-3 1000TL'den fazla kar ettiğini var sayarsak 200TL hiçbir şey deği. Ben hesap satışlarının engellenmesini istiyorum.
Teşekkürler. Kredi kartı ile alacaktım alırsam, vazgeçtim.@Mert Özkaya alıcaksanız sistemi ben elden alıp kargolayabilirim. Detayları özelden konuşalım isterseniz
Umarım. Aldıktan sonra da iş işten geçer.Engellenir zaten. IP adresi, forumdaki tavırlar vs baya belli olur satışlar. Mesela ben mağazadan alamayacağım dedikten sonra hesabı birine versem o almaya çalışırsa baya belli olur
Gold üyesi nasıl olunur geç mi kaldık Gold olmak içinİstanbula arabayla 10 saatte gidebiliyorum ben