Neler Yeni

MD3 +25 Stoğun Mağazaya Özel Olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Fiyat avantajını düşününce otobüse binip alıp geri dönmek gayet mantıklı.
Hocam sadece para değil olay, Ankara'dan İstanbul 8 saat sürüyor gidiş geliş 16 saat 1 gün hiç uyumadan (24 saat boyunca) yolculuk yapmak, üstüne üstlük bilgisayarı da kırmamak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En az 3-4 ay baya aktif olman gerek şimdi olunacak şey değil Gold.
ben 9 aydır üyeyim hâlâ değilim 1 sene aktif kullanıcı olsan veya 4-5 ay süper aktif olsan olabilirsin.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül Valla şu sistem konusunda beni ilk çıldırtan şey bir firmanın saçmalığı yüzünden bir kanalın sistemini alamamam olmuştu. Geçen 20 gündür GTX 1660 la çıkar diye beklediğim King 6 yı da kaçırınca nasıl olsa forum avantajım var MD3 alıp monitörü satarım demiştim. Bu da İstanbul’da yaşamadığım için hayal oldu. Neyse benim bu aralar sistem almamam lazım herhalde her şeyde bir hayır vardır derler.

(Üyeler konusunu açtığım bu meseleyi açılan ana konuyu kirletmeden burada tartışmaya devam edebilir.)

Medus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet
Sistemlerin mağazaya özel stokları oluyor mu? Ben çıkan sistemler sadece internete özel diye biliyorum.
özel stokları oluyor. Ben çıktıktan 1 gün sonra gittim ancak 3 saat içinde mağazada stokların bittiği söylendi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,970
Üyeler
161,938
Son üye
ozancaliskan34
Top Bottom