Bİr sonuç alırsan tekrar yazarmısın etiketleyip veya alıntılayıp ?desteği arayacağım yarın
Bİr sonuç alırsan tekrar yazarmısın etiketleyip veya alıntılayıp ?desteği arayacağım yarın
m2 yuvası diyorsan takabilirsin hocam anakartın m2 desteği var kesinlikle eklenmeli benceHarici ssd alsam ekstradan takabilir miyim bu anakarta bi bilgin var mı?
kullanım senaryosuna göre değişir tabii ki , ben şuan arada sırada yanıma birini bulursam oda pes2021 den başka bir oyun oynamıyorum benim içinde sorun yok ama güncel yüksek grafikli oyunları oynamak isteyen birisi için yetersizben üzülmüyorum gayet işimi görüyor
Sadece sistem montajı yapılıyor diye biliyorumWin 10 kurulumu yapılıyor mu
yeni stoklar getirilecekmi?Youtubeda yayında
Satın alma linki https://itopya.com/da-md3_s59
MD3 BİLGİSAYAIRN ÖZELLİKLERİ
Intel Core i3 10100F
Gigabyte H410M H V3
Gigabyte GTX 1650 D6 OC 4G
Silicon Power 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 XPower Turbine RGB
Kioxia Exceria 480GB 2.5" SSD
Thermaltake H330 650W Oyuncu Kasası
Philips 23.8" 242E1GAJ-01 VA 144HZ 1MS Oyuncu Monitörü
Hayıryeni stoklar getirilecekmi?
Hocam linç yersinizaldım ama sadece 1 adet ekleyemedim başka sepete
olum sen ne diyosun ben zamanında XFX RX 580 8GB OC ekran kartını 1400 TL YE SATTIM 1400 TL'ye acil para lazım olduğundan dolayı ve rx 580 ekran kartları çok ucuzdu benim sattığım zaman anca o fiyata satabildim yani tüm ekran kartları ucuzdu ve çok seneler önce de değil yani bundan 2 sene önce falan. Güzelim kartı hiç kullanamadan ellerimle verdim adamaLan olum piyasaya ne oldu 7000 e 1660ti sattığıma pişman olmaya başladım. Neyse pazartesi ilk iş amazon jp den kart alacağım
Aynı şekil 2020 Eylül ayında xfx RX 580 i zar zor satmıştım 1400'e bir PS4 ile bile takas etmemişlerdi.olum sen ne diyosun ben zamanında XFX RX 580 8GB OC ekran kartını 1400 TL YE SATTIM 1400 TL'ye acil para lazım olduğundan dolayı ve rx 580 ekran kartları çok ucuzdu benim sattığım zaman anca o fiyata satabildim yani tüm ekran kartları ucuzdu ve çok seneler önce de değil yani bundan 2 sene önce falan