Sırf bu yüzden internet üzerinden bilgisayar sipariş edesim gelmiyor. Gamegaraj bu konularda daha yardımcı sanırımvalla hocam sen söyledikten sonra benim de canım sıkıldı sistemi ben de sipariş ettim yarın gelicek aklıma takıldı şimdi
Kabaca dışından kontrol edersin istersen kasayı çıkartıp yine çökme etme var mı seriden bakarsın. Sonrasında detaylı kontrolleri yaparsın ona göre mail atmanı istiyorlar mailede ilgili görselleri atmanı istiyorlar.valla hocam sen söyledikten sonra benim de canım sıkıldı sistemi ben de sipariş ettim yarın gelicek aklıma takıldı şimdi
Maalesef evet bu kötü yanı var ölü piksel vb her şeyini kontrol edip almıyorsun o an. Gelince kontrol ediyorsun ben bilseydim mağazadan alınabilir olacağını o gün öğlen gitmiştim o bayilerden birine ama belki sonrakilerde olur.Sırf bu yüzden internet üzerinden bilgisayar sipariş edesim gelmiyor. Gamegaraj bu konularda daha yardımcı sanırım
Bayiden hemen alınıyor mu bilmiyorum. Gerçi o gün stok vardı tabi.Kabaca dışından kontrol edersin istersen kasayı çıkartıp yine çökme etme var mı seriden bakarsın. Sonrasında detaylı kontrolleri yaparsın ona göre mail atmanı istiyorlar mailede ilgili görselleri atmanı istiyorlar.
Maalesef evet bu kötü yanı var ölü piksel vb her şeyini kontrol edip almıyorsun o an. Gelince kontrol ediyorsun ben bilseydim mağazadan alınabilir olacağını o gün öğlen gitmiştim o bayilerden birine ama belki sonrakilerde olur.
Plakasını kendim düzeltirim gibi geliyor onu çözmezlerse açarım söker yerine oturturum plakayı. Monitörde ölü piksel testi yapsanız bence iyi olur. Ekran kartı vb ayrı kargo gelecekmiş.Benimde geldi ekran kartının olduğu koli hariç. Kasanın kolisini açar açmaz anakart plakasındaki yamukluk benimde dikkatimi çekti. Çok sorun etmedim açıkçası çok önemli değil onun hafif yamulmuş olması. Kasada bir şey dikkatimi çekmedi. Monitörü ise hiç açmadım, kullanmadan satmayı düşünüyorum, çünkü monitörüm var.
Ayrı olarak kargolanıyor sanırım şansa anca hepsi birlikte geliyor.Bana kargoya verildi dendi sadece monitör geldi. Kasayı sordum sadece bu var dendi.
Hayırlı olsun.Beyler monitör ve kasa geldi , kasada bi sıkıntı yok sağ salim gelmiş monitörü denedim 2 3 dakika vakit geçirdim ama ilk deneyimlerim maalesef kötü yarın ekran kartı gelince şu anda kullanmakta olduğum hp x24ih ile bi kıyas atarım .(haksız rekabet ama olsun) Şu anlık bir problem yok.
Hocam nasıl hemen sipariş ettiniz stoklar bitmemişmiydivalla hocam sen söyledikten sonra benim de canım sıkıldı sistemi ben de sipariş ettim yarın gelicek aklıma takıldı şimdi