Neler Yeni

Çözüldü✓ MD3 SİSTEM / GOLD OLMAYAN ESKİ ÜYE SORUNSALI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben forumda vakit geçirmeyi çok seviyorum, iyi bir okuyucuyum.
Faydam olmayacağını düşündüğüm konuya her konuda bilgim olmadığı için gereksiz mesajlar göndermemeye çalışıyorum.
Çok mesaj atayımda gold olayım da demiyorum sol tarafta katılım tarihim yazıyor eski forum üyesiyim.
Bunlar bir şeyi değiştirmeyecek biliyorum fakat monitör dahil 3 sistemi satın almanın benim de hakkım olduğunu düşünüyorum.
Kardeşime kullanması için alacağım. Miningci değilim. Eğer yasak değilse bu sistemi alan gold üyelerden bana satmak isteyen olursa satın alabilirim.
Eğer benim yerime git sen al derse, yani böyle bir imkan varsa, Ankara'dan kalkıp İstanbul'a gidip alabilirim.
Bu sistemi çıktığında almadım çünkü o zaman gerek yoktu, şimdi ihtiyaç var.
Ben de eski üyelerdenim, sana katılıyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,872
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Resul aklan
Anladım hocam eski üyelere özel olmaması iyi oldu bence çünkü foruma doğru düzgün bakmayan ama bunu duyunca foruma dönen bir kitle olurdu mesela ben forum açılır açılmaz bir iki gün içinde katıldım ve hala aktifim mesaj sayımın az olma sebebi sınav senesindeydim bitince aktif olarak devam ettim mesela
Çeşitli sebeblerden ötürü aktif olamamış olabilir miningçi değilse bu kişi ne olur ki bu kişide katılabilse

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Çeşitli sebeblerden ötürü aktif olamamış olabilir miningçi değilse bu kişi ne olur ki bu kişide katılabilse
Zaten bu sistemin halka açık hali vardı stoklar bitmeden alan aldı ama ayrı yeten fırsatçılığı önlemek için forumda belli bir rütbe ve üzerine ek stok ayırdılar bence çok mantıklı bir hareket

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bencede eski üyelerede hak verilmeliydi.
Hayır, zamanında üye olup boş boş hesabı bekletmiş kişi ile 5 bin mesaj atmaya vakit ayırmış kişiyi siz nasıl bir tutabiliyorsunuz ? Olması gereken oldu şusu busu yok iyi yaptılar.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
ben almak isterim zaten geçen alamadım site hata verip durdu paramda hazır almayı çok isterim kulaklığı ve mausu abdullah reis sayesine aldık @Abdullah Hacıgül REİS DUY SESİMİZİ .
Ah be hocam sadece gold ve üzeri üyelere özel bu sistem yani en az 5000 mesaj atman lazım

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1 yıldır kayıtlısın ama 300 mesajın var.Benim 1 ay falan anca oldu ama 500 mesaj.Şimdi benim mesajlarım gereksiz mi?
Mesaj sayısının kriter olması yerine süre bazında değerlendirme yapılması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hayır, zamanında üye olup boş boş hesabı bekletmiş kişi ile 5 bin mesaj atmaya vakit ayırmış kişiyi siz nasıl bir tutabiliyorsunuz ? Olması gereken oldu şusu busu yok iyi yaptılar.
👌👍
Ağzına sağlık:")

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mesaj sayısının kriter olması yerine süre bazında değerlendirme yapılması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
O zaman adam forum hesabını açar, öyle durur.
Hesabı için uğraşmaz.
Forumda vakit geçirip yardım edenle, foruma arada bir girip mesaj yazmaya dahi zahmet etmeyen adamı bir tutamazsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom