Neler Yeni

Çözüldü✓ MD3 SİSTEM / GOLD OLMAYAN ESKİ ÜYE SORUNSALI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hayır, zamanında üye olup boş boş hesabı bekletmiş kişi ile 5 bin mesaj atmaya vakit ayırmış kişiyi siz nasıl bir tutabiliyorsunuz ? Olması gereken oldu şusu busu yok iyi yaptılar.
Haklı. Adam hesabı açmış, açtığını unutup gelmiş aylar geçmiş sonra diyor ben eski üyeyim niye bana yok.
Sen belki açtığını bile unuttuğun süre zarfında rütbeli üyeler mesaj yazıyor, vakitlerini ayırıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Resul aklan
Zaten bu sistemin halka açık hali vardı stoklar bitmeden alan aldı ama ayrı yeten fırsatçılığı önlemek için forumda belli bir rütbe ve üzerine ek stok ayırdılar bence çok mantıklı bir hareket
Ben şirket açıyorum işlerim için bu güne kadar illerimi tekefondan yapıyordum pc almam lazım haftalardır oc bakıyorum bundan dolayı almak istiyorum bu pc yi de alamıyorum

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla forumun genel görüşü 1 yıl üzeri üyeler yerine 5000 mesajın baz alınması daha doğru şeklinde olmuş. Konu benim nezdimde kapanmıştır. İyi forumlar dilerim. @Mehmet Yılmaz rica etsem konuyu kilitleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Ah be hocam sadece gold ve üzeri üyelere özel bu sistem yani en az 5000 mesaj atman lazım
Biliyorum reis keşke bizede gelse alamadım sistem çıkaçağı gün boyu telefon başında bekledim ama yine alamadım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
24 bin 500 mesajı nasıl yaptın hocam merak ettim :D
1641146579390.png

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben şirket açıyorum işlerim için bu güne kadar illerimi tekefondan yapıyordum pc almam lazım haftalardır oc bakıyorum bundan dolayı almak istiyorum bu pc yi de alamıyorum
Kişiye özel muamele yapılmıyor dostum @Mehmet Yılmaz hocam bu konu kitlenebilir mi sende uygun görürsen çünkü konu giderek daha boş hale geliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom