Çözüldü✓ MD3 SİSTEM / GOLD OLMAYAN ESKİ ÜYE SORUNSALI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayır, zamanında üye olup boş boş hesabı bekletmiş kişi ile 5 bin mesaj atmaya vakit ayırmış kişiyi siz nasıl bir tutabiliyorsunuz ? Olması gereken oldu şusu busu yok iyi yaptılar.
Haklı. Adam hesabı açmış, açtığını unutup gelmiş aylar geçmiş sonra diyor ben eski üyeyim niye bana yok.
Sen belki açtığını bile unuttuğun süre zarfında rütbeli üyeler mesaj yazıyor, vakitlerini ayırıyor.

Zaten bu sistemin halka açık hali vardı stoklar bitmeden alan aldı ama ayrı yeten fırsatçılığı önlemek için forumda belli bir rütbe ve üzerine ek stok ayırdılar bence çok mantıklı bir hareket
Ben şirket açıyorum işlerim için bu güne kadar illerimi tekefondan yapıyordum pc almam lazım haftalardır oc bakıyorum bundan dolayı almak istiyorum bu pc yi de alamıyorum

Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla forumun genel görüşü 1 yıl üzeri üyeler yerine 5000 mesajın baz alınması daha doğru şeklinde olmuş. Konu benim nezdimde kapanmıştır. İyi forumlar dilerim. @Mehmet Yılmaz rica etsem konuyu kilitleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
24 bin 500 mesajı nasıl yaptın hocam merak ettim :D
1641146579390.png

Valla herkese açılsa stok olayı süper olur kimse ben alamadım yok ucuza alanlar satmak için alıyor muhabbeti olmaz
Stok açma durumu yok dostum bilgileri alınacak o bilgiler sayesinde sistemi alıcaklar kimse kimsenin yerine alamayacak.

Ben şirket açıyorum işlerim için bu güne kadar illerimi tekefondan yapıyordum pc almam lazım haftalardır oc bakıyorum bundan dolayı almak istiyorum bu pc yi de alamıyorum
Kişiye özel muamele yapılmıyor dostum @Mehmet Yılmaz hocam bu konu kitlenebilir mi sende uygun görürsen çünkü konu giderek daha boş hale geliyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri