Neler Yeni

MD3'ü İptal Edip Yeni Sistemi Beklemeli miyim?

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
İade et bence. Dolar 1 sene buralarda dolanır. İlerde de daha güzel sistemler daha uygun fiyata gelir bence.
Hocam bu adamı dinlemeyin bu kurslarda 6999 TL fiyata monitör dahil sistem cidden zor ve 100 stok var zor alabilmişsiniz ben ödeme ekranında SMS gelmedi diye geri geldim stok bitmiş alamadım bence iptal etmeyin en kötü monitörü satarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha hocam ya ödeme sayfasında stoklar bitti ya ona yanarım 1 dk içinde nasıl biter nasıl

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
MD3'ü taksi̇tle aldiğim i̇çi̇n bana 8k fi̇yata patladi ve beni̇m eli̇mde zaten benq'nun 144hz moni̇törü var. Yani̇ moni̇töre i̇hti̇yacim yok. MD3'ü i̇ptal edi̇p sadece kasa olan bi̇r pc beklemeli̇ mi̇yi̇m? Bi̇lgi̇sayari vi̇deo edi̇tleri̇ i̇çi̇n kullanmayi düşünüyorum yeterli̇ olur mu bana md3

Teşekkürler şi̇mdi̇den :)
Video editleri icin kullanacaksan daha iyisini bulabilirsin diye dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001
MD3'ü taksi̇tle aldiğim i̇çi̇n bana 8k fi̇yata patladi ve beni̇m eli̇mde zaten benq'nun 144hz moni̇törü var. Yani̇ moni̇töre i̇hti̇yacim yok. MD3'ü i̇ptal edi̇p sadece kasa olan bi̇r pc beklemeli̇ mi̇yi̇m? Bi̇lgi̇sayari vi̇deo edi̇tleri̇ i̇çi̇n kullanmayi düşünüyorum yeterli̇ olur mu bana md3

Etmeyi düşünme bence. On numara fırsattı. Yararlandığın için çok şanslısın :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Vefa Sultan
Hocam dinlemeyin bu adamı, o kadar 100 stok arasından yetişebilmişsiniz. bu fiyata çok iyi sistem

Etmeyi düşünme bence. On numara fırsattı. Yararlandığın için çok şanslısın :D
çok teşekkür ederim yorumun için herkes iade etmemem gerektiğini söyledi korktum yapmıcam :D

Dušan Tadić

80+ Silver

asla iade etme, 10k satarsın üstü de sana kalır

O:Z:

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
okan zedef
1640550870057.png

Saate bakın o kadar güvendimki fiyat performan olacağına sisteme bakmadım bile daha video yayınlanmadan itopya f5 attım direk karşıma çıktı aldım direk Absullah abiye güvencim tam.Evet belki bu sistem beklentim altında kalmış olabililir(özellik olarak) şu an büccem buna elverdi ve bu fiyat performansta bir numara hala.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Bence yapma ikinci monitör olarakta kullanabilirsin

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
En kötü monitörü satarsınız, sakın iade etmeyin bence. Veya sistemi satarsınız 2. El olarak

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Alıntıyı görüntüle
Saate bakın o kadar güvendimki fiyat performan olacağına sisteme bakmadım bile daha video yayınlanmadan itopya f5 attım direk karşıma çıktı aldım direk Absullah abiye güvencim tam.Evet belki bu sistem beklentim altında kalmış olabililir(özellik olarak) şu an büccem buna elverdi ve bu fiyat performansta bir numara hala.

Ürünler Hazırlanıyor: 26.12.2021 17:02:31
Benim de böyle acaba hangi dkda bitti​

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
İade etme. Bu piyasada bebek gibi sistem. Beğenmeyenler al/satçı fırsatçı tayfa. Kar oranı düşük diye ağlıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Para karttan çekildiyse eğer ve taksitle aldığın için o para karta taksit taksit iade olacak diye biliyorum. Eğer iptal edip yeni sistem alacaksan bu konuyu göz önünde bulundur.
hayır para peşin iade oluyor ama sen taksit taksit ödemeye devam ediyorsun. ayrıca madem beğenmedin. hepsini parça parça satarsan 8binden pahalıya satarsın bence

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Pahalıya patlamış gibi monitörün de varmış sen bilirsin yine de doların düşeceğini düşünüyorum daha

Top Bottom