Bu yaklaşımın için tebrik ederim.Yok ya zorunlu değil , canlı derselerde annemin telini kullanıyorum . Eğer harkese veriyorlar ise almak isterdim , fakat ahım şahım ihtiyacım yok.
Evet rahat çünkü kendimi biliyorum siz rtx 3070 aaaaaa bu çok zengin moruq diyorsunuz ya ben bir şey demiyorum allah biliyor ve ben bu bana yeter.
Milyonlarca öğrenci var her eve gidip bakması imkansız. He şöyle olur geliri 5 kdan yüksek olan ailelere vermez ama bu da tam olur mu bilemem. Sözde müslümanlar ülkesinde gerçekten insanın içi ağlıyor ya adamın ihtiyacı yok gidip alıyor gerçekten yazık bir şey denmiyor bu insanlara...Hayır sorun devlette tablet veridiği adamın evine git bi bak durumu var mı yok mu ?
aslında böyle şey falan derdim bu tabled haram lan derdim (!) .Bu yaklaşımın için tebrik ederim.
Ama misafirlikte ne yapacaksın? PUBG zevkli olurdu haram tabletle (!).
Asgeri ücretli bir aile anne baba çalışsa bile çocuğuna bir bilgisayarı çok zor alabilir bence. Çok şeyden kısmaları gerekir.Alıntıyı görüntüle
Piyasadaki en ucuz 3070 7659 lira. Asgari ücret 2825 lira. Herhalde şuraya bakarak bile asgari ücretli birisinin RTX 3070 alamayacağını görebiliriz.
çocuğum dediği şeye bak ülkede fakir insan kalmamış ulan benin annemin şu ülkeye 600k borcu var bu çocuk fakir yok diyor yaşına vurarak ve eğitim şekline vurarak dediklerini hepsini sindirmeye çalışacağımTamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben
Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım
Diyorum ya böyle bir kartı böyle bir gelirli aileden istiyorsa YÜZSÜZDÜRAsgeri ücretli bir aile anne baba çalışsa bile çocuğuna bir bilgisayarı çok zor alabilir bence. Çok şeyden kısmaları gerekir.
knk bizim insanlarımızın çoğu sözde müslüman kimse alınmasın mesela jahrein i hiç sevmem ama bi konuda haklı ''günah işleyem zina yapam haram lokma yiyem alkol içem ama domuz eti yemiyorum ben müslümanım'' böyle bişey yok onlarda haram odaMilyonlarca öğrenci var her eve gidip bakması imkansız. He şöyle olur geliri 5 kdan yüksek olan ailelere vermez ama bu da tam olur mu bilemem. Sözde müslümanlar ülkesinde gerçekten insanın içi ağlıyor ya adamın ihtiyacı yok gidip alıyor gerçekten yazık bir şey denmiyor bu insanlara...
knk 600k ne maşallahçocuğum dediği şeye bak ülkede fakir insan kalmamış ulan benin annemin şu ülkeye 600k borcu var bu çocuk fakir yok diyor yaşına vurarak ve eğitim şekline vurarak dediklerini hepsini sindirmeye çalışacağım
knk şuan burda takılacak en son şey mesaj sayısı bence arkadaşın karakteri daha mühim şuanSen ne kadar terrbiye yoksunu bir insansın.
Bu konudan mesaj kasacak kadar acizsin.