Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Hayır sorun devlette tablet veridiği adamın evine git bi bak durumu var mı yok mu ?

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet rahat çünkü kendimi biliyorum siz rtx 3070 aaaaaa bu çok zengin moruq diyorsunuz ya ben bir şey demiyorum allah biliyor ve ben bu bana yeter.
Ekran Alıntısı 1.PNG

Piyasadaki en ucuz 3070 7659 lira. Asgari ücret 2825 lira. Herhalde şuraya bakarak bile asgari ücretli birisinin RTX 3070 alamayacağını görebiliriz.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Hayır sorun devlette tablet veridiği adamın evine git bi bak durumu var mı yok mu ?
Milyonlarca öğrenci var her eve gidip bakması imkansız. He şöyle olur geliri 5 kdan yüksek olan ailelere vermez ama bu da tam olur mu bilemem. Sözde müslümanlar ülkesinde gerçekten insanın içi ağlıyor ya adamın ihtiyacı yok gidip alıyor gerçekten yazık bir şey denmiyor bu insanlara...

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Tamam abi. Kardeşime zaten tablet alcaktık neden boşuna masraf olsun ki bu ülkede ben hiç fakir insan görmüyorum asgari ücretli adamların evinde bile tablet telefon bol artık teknolijiye erismek kolay oldu devlet ihtiyacı olana dağıtmıyor rastgele çekiliş gibi mesala ben

Abdullah abinin pc çekilişine katılmadım
çocuğum dediği şeye bak ülkede fakir insan kalmamış ulan benin annemin şu ülkeye 600k borcu var bu çocuk fakir yok diyor yaşına vurarak ve eğitim şekline vurarak dediklerini hepsini sindirmeye çalışacağım

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Asgeri ücretli bir aile anne baba çalışsa bile çocuğuna bir bilgisayarı çok zor alabilir bence. Çok şeyden kısmaları gerekir.
Diyorum ya böyle bir kartı böyle bir gelirli aileden istiyorsa YÜZSÜZDÜR

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Milyonlarca öğrenci var her eve gidip bakması imkansız. He şöyle olur geliri 5 kdan yüksek olan ailelere vermez ama bu da tam olur mu bilemem. Sözde müslümanlar ülkesinde gerçekten insanın içi ağlıyor ya adamın ihtiyacı yok gidip alıyor gerçekten yazık bir şey denmiyor bu insanlara...
knk bizim insanlarımızın çoğu sözde müslüman kimse alınmasın mesela jahrein i hiç sevmem ama bi konuda haklı ''günah işleyem zina yapam haram lokma yiyem alkol içem ama domuz eti yemiyorum ben müslümanım'' böyle bişey yok onlarda haram oda

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sen ne kadar terrbiye yoksunu bir insansın.
Bu konudan mesaj kasacak kadar acizsin.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
çocuğum dediği şeye bak ülkede fakir insan kalmamış ulan benin annemin şu ülkeye 600k borcu var bu çocuk fakir yok diyor yaşına vurarak ve eğitim şekline vurarak dediklerini hepsini sindirmeye çalışacağım
knk 600k ne maşallah

2Pac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan
Millet yemeye ekmek bulamıyor (o tableti almaya başvurmak için interneti bile yok), adam 3070 almış ama taksitle aldım diyor ve o tableti kendinin hak ettiğini iddia ediyor. Bu nasıl iş 🤔

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen ne kadar terrbiye yoksunu bir insansın.
Bu konudan mesaj kasacak kadar acizsin.
knk şuan burda takılacak en son şey mesaj sayısı bence arkadaşın karakteri daha mühim şuan :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom