Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Tek iyi mesaj sizsiniz. yani anlamıyorum burda kimse hayır almam demez millet beleş yemek veriyorlar mesala dışarda dünya kadar toplanmışlar.

Neymiş rtx 3070 alacakmışım alasım kalmadı valla ya milet ne kadar hasıt tablet verilse ve bize extra masraf olmaz en zengininin bile bir gideri bir zorlandığı yer vardır. Ben ucuz olsun diye indirim kovalayarak tooluyorum teker teker çok çok zengin olsam 1 saatte rtx 3080 7 5800x pc dizer geçerim iphonr 12 pro yu çeker geçerim ipad pro 4 alır geçerim bir anakart yada kasa + psu p yada ram+ssd parası gidiyo bir tablete

Kısaca : yüzsüz ve yokluk görmediğimi öğrendim
ANLAMADIGIN KISIM ŞU BANADA GELİP VERSELER BENDE ALIRIM.AMA SEN ÖZELLİKLE İHTİYACIM VAR DİYORSUN (kardeşimin ihtiyacı var).İHTİYAÇ SAHİBİ BİR İNSAN O SİSTEME SAHİP OLAMAZ TABİ HEDİYE GELMESİ DIŞINDA 😀

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çekiliş gibi eline geçene araştırmadan veriyolar öğretmene ihtiyacım var demeleri yetiyor
E tamam kendin söyledin işte, "ihtiyacım var" demen gerekiyormuş.
Sınırlı sayıda tedarik edilen bir tablet için ihtiyacı olmadığı halde "ihtiyacım var" diyip bir başkasının hakkına girmek = yüzsüzlük.
Kuzenlerin dediğin gibi zenginlerse ve bu yüzsüzlüğü yapmışlarsa bu yanlıştır bunu anlatmaya çalışıyoruz.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Uzatmayın bu saçma sapan konuyu. Yüzsüz ve düşüncesiz birisinin "nerede beleş oraya yerleş" mantığını kanıtlar sunarak yok etmeye çalışmanız başlı başına bir hata zaten.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Kısaca ve açık bir şekilde söyliyim ozaman Tableti alan kuzenlerin YÜZSÜZMÜŞ.
DİREK DÜMDÜZ YÜZSÜZLÜK YAPMIŞLAR

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Durum nedir o zaman kendini açıkla insanlar ona göre yorum yazsın.
Hocam bakın mesala ev kira sıradan bir daire ve aylık gelir 8k en iyi ay 10k dır yada değildir babam da bilgili alırken iyi alalım dedi parçaları taksitke aldık ev kirası fatura ve senet ödeme borçlar gerçekten herley göründüğü gibi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca ve açık bir şekilde söyliyim ozaman Tableti alan kuzenlerin YÜZSÜZMÜŞ.
DİREK DÜMDÜZ YÜZSÜZLÜK YAPMIŞLAR
O konuda haklısın

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Olaya bak ya... Adam ailesini düşünmüş beyler boşa masraf olmasın diye tablet istemiş ne olacak ki sonuçta adam durumum yok demiyor altı
üstü diyor ki babama 1000 TL'ye tablet aldıracağıma pcme eklerim keyfimi çakar fakir olanlara da verilmesin bana ne sanki ben fakirim diyor arkadaş(!). İnsanlık gerçekten nereye gidiyor anlam veremiyorum. Adam 8 9 k bir ekran kartına verebilecek durum da ama 1000 TL'ye tablet alamayacak durumda gerçekten komik...

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Hocam bakın mesala ev kira sıradan bir daire ve aylık gelir 8k en iyi ay 10k dır yada değildir babam da bilgili alırken iyi alalım dedi parçaları taksitke aldık ev kirası fatura ve senet ödeme borçlar gerçekten herley göründüğü gibi değil

O konuda haklısın
Tamam. 20.000TL'lik sistemi taksit ile alabilen 1000TL'lik tableti de kolayca alabilir. İyi forumlar.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ANLAMADIGIN KISIM ŞU BANADA GELİP VERSELER BENDE ALIRIM.AMA SEN ÖZELLİKLE İHTİYACIM VAR DİYORSUN (kardeşimin ihtiyacı var).İHTİYAÇ SAHİBİ BİR İNSAN O SİSTEME SAHİP OLAMAZ TABİ HEDİYE GELMESİ DIŞINDA 😀
:)

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Uygunsuz dil

O konuda haklısın
Sen hiçbir konuda haklı değilsin maalesef. Aylık geliri 8 10 k olan bir aile çocuğuna tablet alabilir. Biz burada koronadan dolayı ailesi işe gidemeyen binlerce insandan bahsediyoruz sen diyorsun ki hala her şey göründüğü gibi değil. Gerçekten allaha şükür ailem beni böyle ******** yetiştirmedi. GG BANNED OLDUK :) Neyse banlansakta bunu demezsem gerçekten içimde kalırdı hayırlı akşamlar :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Olaya bak ya... Adam ailesini düşünmüş beyler boşa masraf olmasın diye tablet istemiş ne olacak ki sonuçta adam durumum yok demiyor altı
üstü diyor ki babama 1000 TL'ye tablet aldıracağıma pcme eklerim keyfimi çakar fakir olanlara da verilmesin bana ne sanki ben fakirim diyor arkadaş(!). İnsanlık gerçekten nereye gidiyor anlam veremiyorum. Adam 8 9 k bir ekran kartına verebilecek durum da ama 1000 TL'ye tablet alamayacak durumda gerçekten komik...
Ben rtx 3070 i 6k dan aşağı bulmak için çabalarken 8-9k demen komik. Bari abartarak söyleme duyar kasmaya gelince yüzlüsünüz ama işte ah anlamazsınız her şey rtx 3070 almakla ibaret

Artık bir şey demiyorum @crazyreign hocam konuyu kitlermisiniz

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Sen hiçbir konuda haklı değilsin maalesef. Aylık geliri 8 10 k olan bir aile çocuğuna tablet alabilir. Biz burada koronadan dolayı ailesi işe gidemeyen binlerce insandan bahsediyoruz sen diyorsun ki hala her şey göründüğü gibi değil. Gerçekten allaha şükür ailem beni böyle ******** yetiştirmedi. GG BANNED OLDUK :) Neyse banlansakta bunu demezsem gerçekten içimde kalırdı hayırlı akşamlar :D
Doğru söylüyorsun niye banlasınlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Hocam dürüst olun sizin bir pc niz olsa yinede tablet ihtiyacıda duymazmısınız ? Ben pc yi 4 aya anca toplarım hem 8.sınıfım bana verilmicek zaten kardesim için isterdim yani ben durumu çok iyi olanlara verilmesine bende uzuluyorum ama her şey keşke göründüğü gibi olsa
agam bizim tepki gösterdiğimiz şey o değil onu geçtim her insan her şeye zamanında ihtiyacı olabiliyor bu bir gerçek ancak sen bu kadar pahalı bir sistem topluyorsan ki 3070 bana kalırsa abartı olur git 5700XT al ne bileyim 2070 al yani biraz üst seviye toplamak istiyorum diyorsan bunları al parandan biraz kıs kerdeşine al bu kadar istiyorsan yoksa bize ne senin ne yaptığın biraz benli düşünmüşsün bizli düşünürsen senin adına daha iyi olabilir diye düşünüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom