Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Son zamanlarda saçma boş insanlar çoğalmış diyosun ama sen daha yeni üyesin güldürme beni ne rtx 3070 miş sen istemezmidin pc olsa duyar kasıp kendinizi cömertleştirmeyin
forumda iyi ki küfür yok be kardeşim küfür yasağı olmasa sen burada yaşamazdın onu geçtim bunun yeni üyelikle ne alakası var aklını kullanabilen her insan evladı düzgün bir şekilde konuşabilir

efay144

80+ Silver
Kuzenim benden zengin diğerleride öyle 2 şer 3 er cihazları var onlara da verdiler sistemdeki imzama göre zengin gözükebilirim ama orta yani benden iyilere veriliyorsa kardesimede verilmeli
Şey şey konuşma kardeşim senden çok daha kötü durumda olanlar var benim adamakıllı bilgisayarım yok kardeşimin hocası mebe bildirmiş bizim için bizde dedikki bizden daha kötüler var gelsede siz onlara verin dedik.Sen bu duruma sadece kuzenlerine alırsan haram olsun size anandan babanda adamlık insanlık alamamışsın ki zaten eğer ailende bunları istiyorsa yazık size.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Yokluk görme değil -2 yıl önce max 4k bütçem vardı pc için bir anda yürüdü ve köyüm var yoksul akrabamda var gördüm hayatımda ilk defa bir pc olcak rtx 3070 oda onun dışında hayatım iyi cihazlarla geçmedi.
sence neden geçmemiştir hiç düşündün mü onu geçtim de sen neden durmadan olayı kuzenine anneannene ya da fakir edebiyatına bağlıyorsun tabi senin bunları bilerek yapıp yapmadığını bilmiyorum ama neyse

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

efay144

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Daha almadım işte taksitle kendimi sıkmadan alıyorum benim kuzenimde pc + telefon + tablet vardi bir tane daha tablet verdiler tablet + tablet verdiler tam oldu ?
Bunları sen kuzenine göre mi yapıyorsun senin beynin yokmuda herşeyi kuzenimin var benim niye olmasın diyorsun kuzenin koltuğa sıçsa sendemi sıçacan beyinsiz.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Acaba arkadaş nasıl bir plan kurdu ?
8.sınıfa gidiyor...
Kuzenlerinin tableti var..
Kuzenleri Devlete Bir Şekilde Ağlayarak Tableti alıyor..
Arkadaş geliyor konu açarak mağdur olduğunu söylüyor.
Her mesajında ailesinin bütçesini kısıyor..
Ama Rtx 3070 istiyor...
Galiba en sonunda içimizden birinin kardeşine tablet almasını bekliyordu...

efay144

80+ Silver
Köydeki kerede veriliyor kuzenlerimden biride köyde yaşıyor ama durumları bizden iyi köylü fakir olcak diye bir şey yok ki :) telefonu xiomi redmi note 9s mesala tabletide oldu mis benim bir pc var onuda daha tam toplayamadım ve suan bostayız
Bunun kuzenlerine sinir olan bir benmiyim. Kardeşim herşeye kuzenimin var deme onlar hata yapmış sen uyaracaksın onlar yapıyor bende yapayım demeyeceksin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom