Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
demon egosit salalım hepimiz buradakiler bırakalım hayat bu çocuğu düzeltisn bizim konuşmamızla düzelecek bir şey değil biz diyeceğimiz dedik herhangi bir moderatör de lütfen konuyu kilitleyebilir mi gereksiz uzadı konu

efay144

80+ Silver
Hocam dürüst olun sizin bir pc niz olsa yinede tablet ihtiyacıda duymazmısınız ? Ben pc yi 4 aya anca toplarım hem 8.sınıfım bana verilmicek zaten kardesim için isterdim yani ben durumu çok iyi olanlara verilmesine bende uzuluyorum ama her şey keşke göründüğü gibi olsa
Almazdım emin olabilirsin zaten geldi biz geri verdik senin gibi kuzenimin var benim niye yok demedik.Aza yetinmeyi bil diyeceğimde sende az yok çok bile var ama sen bunlara gözün doymamış hala tablet tablet tablet diyorsun tablet girsin sana.Bu pcyi 4 ayda topluyorsan zaten zenginsinizdir oğlum malmısın ben ilk sistemimi 1 yıl çalışarak aldım ki oda giriş seviyesiydi.Sende çok üzülüyorsan(ki laf olsun diye demişsin)geri çevir kuzenimin var benimde olmalı hemde bedava dememelisin.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
demon egosit salalım hepimiz buradakiler bırakalım hayat bu çocuğu düzeltisn bizim konuşmamızla düzelecek bir şey değil biz diyeceğimiz dedik herhangi bir moderatör de lütfen konuyu kilitleyebilir mi gereksiz uzadı konu
Biz yazmazsak uzamaz arkadaşı bırakalım ağlasın kuzeninde tablet varmış

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kanka etiket atsaydın keşke görmem zor oldu.

Bu arkadaş rezil olmayı hakediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Almazdım emin olabilirsin zaten geldi biz geri verdik senin gibi kuzenimin var benim niye yok demedik.Aza yetinmeyi bil diyeceğimde sende az yok çok bile var ama sen bunlara gözün doymamış hala tablet tablet tablet diyorsun tablet girsin sana.Bu pcyi 4 ayda topluyorsan zaten zenginsinizdir oğlum malmısın ben ilk sistemimi 1 yıl çalışarak aldım ki oda giriş seviyesiydi.Sende çok üzülüyorsan(ki laf olsun diye demişsin)geri çevir kuzenimin var benimde olmalı hemde bedava dememelisin.
bazı insanlar ana baba parası yemeyi biliyor ki eminim 4 ayda paramla dizeceğim bilgisayarın parasını bile anası babası ödeyecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Evde birkaç kişi derse girince gerekiyor.
Ekran kartını ikiyemi bölsün
ekran kartını ikiye bölmesin fiyatını kıssın 3070 değil de 3060 alsın kardeşine de bir bilgisayar alsın

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Klasik insan tipi , Kuzenlerine gidip " daha çok ihtiyacı olanlar var" demek yerine "madem onda var bende de olmalı " mantığıyla hareket etmenin zararlarından...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,981
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom