Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efay144

80+ Silver
Tamam :) ben bencilim ben yüzsüzüm onursuzum siz bildiğinizi konuşun benim ney olduğumu allah biliyor o bana yeter hesap soracak olanda siz değil allah benim vicdanım rahat ararlarsa çıktı deseler sizde kabul edersiniz (nokta)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama gereksiz fazla demek istedim. 500-600tl lik tablet te yeterdi eba için
Şimdide eba için mi oldu? Yeme bizi ismail.

Tamam :) ben bencilim ben yüzsüzüm onursuzum siz bildiğinizi konuşun benim ney olduğumu allah biliyor o bana yeter hesap soracak olanda siz değil allah benim vicdanım rahat ararlarsa çıktı deseler sizde kabul edersiniz (nokta)

Hahhahaha korkudan herkesin mesajını beğenmiş.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yüzsüz olsam kabul ederdim, ama Allah'tan değilim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Boşver 8. sınıfa giden ve büyük ihtimalle LGS de bi b.k yapamayıp özel okulun fen lisesine gidecek olan veletin yazıları.
Hsjsjxmalxnmxs. Özel okula gidecek kadar iyi değiliz burda lgs sonuçları açıklandığında kanıtlarım size sonuçları artık ne düşündüğün umrumda değil değil değil değil değil değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
etmem kardeşim etmem allaha şükürler olsunki etmem nefsimi tutabilecek bir insanım insan açgözlü bir varlıktır bir insanın ne kadar iyi bir insan olduğu nefsini yönetebilmesiyle alakalıdır belliki sen kendi nefsini yönetemiyorsun aldıkça daha fazla istiyorsun yalnız şunu bilmeni isterim o tableti alırsan eğer kul hakkına girmiş olursun kul hakkı öyle hafif bir şey değildir allahla kul arasında değil kul la kul arasındadır

efay144

80+ Silver
Hsjsjxmalxnmxs. Özel okula gidecek kadar iyi değiliz burda lgs sonuçları açıklandığında kanıtlarım size sonuçları artık ne düşündüğün umrumda değil değil değil değil değil değil
Arkadaşlar işte bu linç yemiş birinin tükenmişlik mesajı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
@Mehmet Yılmaz konuda arkadaş baya bir linç yiyor ama hakediyor tabi bencil bir düşünce yapısına sahip neyse arkadaşın bu düşünce yapısı ile herkesde buna sert tepki gösterior tabi konun kilitlenmisini rica ediyorum yoksa birileri banlanacak ve olay çıkacak sırf bencil biri yüzünden böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum teşekkürler
her ne kdr pantheon ain olsanda hak veriyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şimdide eba için mi oldu? Yeme bizi ismail.

Hahhahaha korkudan herkesin mesajını beğenmiş.
Sizin beni zengin sanıp ihtiyacım olmadığını sandığınız için kendinize gmre haklı olduğunuzu biliyorum oyuzden gereksiz yere kızgın atmaya gerek yok
Hem neyden korkcam ki isterse beni 7milyar insan linçlesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Sizin beni zengin sanıp ihtiyacım olmadığını sandığınız için kendinize gmre haklı olduğunuzu biliyorum oyuzden gereksiz yere kızgın atmaya gerek yok
kardeşim o tableti zenginlikle alakası yok orta sınıf bir insan bile kenara 300 400 lira ayırabilir en kötü ikinci el alır ama asgari ücretle çalışan düşük sınıf insanlar ayı zar zor geçindiren bu insanlar bunlar varken orta sınıfların almasını bile doğru bulmuyorum ben

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Dostum ihtiyacı olanlar varken görüyoruz bu arkadaşın böyle sistemi olacaksa bu arkadaş TED'e filan da gidiyordur. Gelip de burada kardeşini acındırıp şatafatlı sistem toplaması hem sinirlendiriyor hem güldürüyor. Adama bak kuzeninin var benim yok diye ağlıyor. Bu çocuk ailesine bile bu bilgisayarı zorla aldırmıştır.
ihtiyacı var ki istiyor evinde başka bağlanabileceği cihaz yok demekki nasıl adamın fabriaksı yok üretemez zaten

efay144

80+ Silver
Uygunsuz dil
Dostum rtx 3070 kim aldı gökten yağıyordu da bize mi denk gelmedi. Bu arada ismail yemek masasının altında seni bulurum bulduğum gibide o tableti bir yerine sokarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom