BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Belliki alacak.knk tamamını oku alamamış daha
Belliki alacak.knk tamamını oku alamamış daha
Bak şimdi her şeyi unut bu mesaja odaklan. O tabletler ekstra masraf çıkmasın diye dağıtılmıyor. Gerçekten maddi durumu olmayan insanlar eğitim görebilsin diye dağıtılıyor ve sen bariz belli orta-yüksek bir ailedesin ve istesen tablet alabilirsin. Tableti istemendeki amaç önceki mesajlarında çok belli. Misafirlikte Pubg oynamak için istiyorsun. O yüzden senin alman gereksiz bir davranış olur.Kendimi acındırmadın çok şükür çok iyide değilim çok kötüde lütfen kapansın konu aynı şeyleri 1000 defa yazdım
zannediyorlarkı devletin bütçesi herkese tablet dağıtacak kadar var iban atan devletin bütçesi bu kadar insanın tablet masraflarına yetermi diyeceğimde anlamıackalarAh ah...Benim saf halkım ah...
knk cidden merakımdan soruyorum ya yanlış anlama devlet dağıtamıyor muAh ah...Benim saf halkım ah...
Olum sen ve kuzenin bu zihniyetle ancak kendinizi kandırırsınız. İsmaile de selam söyle akşam masa altında pubg keyifleri mis gibi.devletin tableti mi bitiyo anlamadım herkes yazmış durumu olmayanlar alamıyo diye devlet tablet dağıtamayacak kadar aciz mi
Biri bitiyor diğeri başlıyor.knk cidden merakımdan soruyorum ya yanlış anlama devlet dağıtamıyor mu
şimdi bunu yazmak istemezdim ama biraz ırkçılık yapmam lazım hayatın toz pembe olduğunu sanan akplilerdenmisinz acaba? iban atan devlet herkese tablet dağıtabilecek bütçeye sahipmidir acaba?knk cidden merakımdan soruyorum ya yanlış anlama devlet dağıtamıyor mu
ya kuzeni değilim kendisini tanımam etmemOlum sen ve kuzenin bu zihniyetle ancak kendinizi kandırırsınız. İsmaile de selam söyle akşam masa altında PUBG keyifleri mis gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri bitiyor diğeri başlıyor.
Bence öyleler zaten başından beridir tahmin ediyordum. Bunlara asgari ücreti sorsan bilmezler.şimdi bunu yazmak istemezdim ama biraz ırkçılık yapmam lazım hayatın toz pembe olduğunu sanan akplilerdenmisinz acaba? iban atan devlet herkese tablet dağıtabilecek bütçeye sahipmidir acaba?
Evet ikiye bölünEvde birkaç kişi derse girince gerekiyor.
Ekran kartını ikiyemi bölsün
Senin sorunlarınmı var andaval herif adamlar derse giremiyo bu adam 3070 li pc nin yanına tablet istiyoknk cidden merakımdan soruyorum ya yanlış anlama devlet dağıtamıyor mu
Benim babamda oto camcı esnafın işi kışın filan duruyor bizim de net gelirimiz yok geri geliyor çok iyi oluyor geri geliyor çok kötü oluyor ben bugüne kadar hep haylada babamın işyerindeki intel celeron 1.7ghz ile tam modeli bilmiyorun zula ve mc oynamadan süründüm 30-60 fps drop yiye yiye oynadım hayatımda da ilk defa bir pc m olcak benim 3 yıldır en çok istediğim şeylerden biridi ve bizim iş 1 yılda düzeldi babam bana geçen sene alcaktı pc bütçe ozamanda 3500tl 4k filan dı annem ise aldırtmadı iyikide aldırtmamış biz sobalı evdede oturdul ilkokulum 4.sınıf başına kadar hep sobalı evlerde müstakillerde geçti kışın içerde ödev yapardım ve apartmana taşındık ben öyle çokta zengin değilim bir özel okula gidebilcek kadar şuan ben devlet okulana gidiyorum mesala lisedede oyle olcak babam bir defa alalım iyi alalım dedi kafanı yorma dedi babam iphone 6s kullanıyor bunu çok daha önce bir konuya yazmıştım iph 6s hakkında yardım isteyen birine kışın işler duruyor ve ben parçalarımı iş durmazdan önce sipariş ettik ve taksit taksit teker tekerkardeşim bak ben açık konuşacam benim babam tesisatçı net bir geliri yok brüt bir geliri var allaha şükür orta sınıf bir maddi duruma sahibiz asgari ücretten yaklaşık 2000-2500 lira arasında bir para giriyor eve tam rakam söylemeyi sevmiorum ama beni mecbur bıraktın seninde durumunun yanı bu seviyelerde yada biraz yüksek olduğunu düşünürsek ben almıyorsam seninde almaman gerekir ben şuan 2015 yılında 1500 liraya alınmış bir laptop tan yazıyorum bak senin bir sistem alacak kadar bir durumun var mesela yani açgözlülük yapma senden daha fazla ihtiyacı olanlar var sen günde 3 öğün yemek yiyebiliyorsan evine et giriyorsa ve üstüne üstlük bu sistemide taksitle alabilecek bir bütçeye sahipsen kusura bakma ama sen o tablete ihtiyacı olan biri değilsin