Neler Yeni

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar biliyorsunuz MEB Samsung Tab A7 veriyor. Bunu verirken bir kağıt imzaliyoruz bu kağıtta belirtilen bir madde var.
Bu madde de uygunsuz bir şeye bakar isek babamız hapis yatacak kısmı var. Bu kısım hakkında düşüncelerinizi merak ettim.
Bir de bu maddeden yola çıkarak bizi izlediklerini anlıyoruz. Tabii ki resmi bir dille yazıyordu. Bu arada stock rom atıp sim kartı bir daha takmazsaniz izleyemezler.
Meb ab Neler diyor çok saçma

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
gitmiyor diye biliyorum sen başvuru yapıyorsun onlar ihtiyaç olduğunu görürlerseforum gönderiyorlar diye biliyorum aynı bursluluk sınavı gibi kısmen
Bende o şekilde zannediyordum bizim hocalar bu şekilde yazmıştı hatta durumu kötü olanlar bana mesaj atın ben sizin adlarınızı tablet almak için listeye ekleyebilirim demişti ben uğraşmadım bile.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yargısız infaz yapmışsınız inşallah başınıza gelmez
Yargısız infaz ne alaka? Gelirimi düşük gösterdim ve tableti aldım demiş. Bunu normal bir şey gibi söylüyor. Yaşı küçük sanırım daha, ailesinin hatası.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hocam yuanlış kişi kusura bakmayın

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yargısız infaz ne alaka? Gelirimi düşük gösterdim ve tableti aldım demiş. Bunu normal bir şey gibi söylüyor. Yaşı küçük sanırım daha, ailesinin hatası.
benim için dedi sanırım yargısız infaz diye.
@robin için demiş.

Son düzenleme:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
@robin
Hocam adamın durumu kötü pcsi iyi diye neden alıyorsun diyor halbukii pcyi dededsi almış hi,ç araştırmadan yargısız infaz değil nedir asıl senin yaptığın doğrumu ?

Mesaj otomatik birleştirildi:

benim için dedi sanırım yargısız infaz diye.
Size bu orta üst pc niz var diyen elemana dedim

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Krosakı Ichıgo
Hocam adamın durumu kötü pcsi iyi diye neden alıyorsun diyor halbukii pcyi dededsi almış hi,ç araştırmadan yargısız infaz değil nedir asıl senin yaptığın doğrumu ?

neyse uzatmaya gerek yok. dediğim gibi merak ettiğim için sormuştum bende benden daha kötü durumu olan kişilere verilmesini isterim tabi ki ancak olsa kötü de olmaz yani. yanlış anlaşıldım sanırım herkesten özür delerim.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
@Krosakı Ichıgo

ben ne yaptım acaba sadece gelirini sormak istedim ailesinin geliri 5000tl olsa dahi ay kötü ay şöyle diyen birsürü insan var bende düzgünce sordum ve isterse söylemez ben zaten ona laf etmedimki ben konuyu açan şahsa laf ettim lafımında arkasındayım gelin bunun hakkında laf edin bana

neyse uzatmaya gerek yok. dediğim gibi merak ettiğim için sormuştum bende benden daha kötü durumu olan kişilere verilmesini isterim tabi ki ancak olsa kötü de olmaz yani. yanlış anlaşıldım sanırım herkesten özür delerim.
sıkıntı yok kanka mesela senin alman gerekiyor devlete göre ama sen diyorsunki benden kötülere verilmesini isterim konuyu açan arkadaş senden daha kötü durumda gibi gözüküyor ama daha iyi durumda ve bunu burda paylaşıyor ve bu rahatsız etti beni bir mesaj yazdım uzadıkça uzadı xd

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
ben ne yaptım acaba sadece gelirini sormak istedim ailesinin geliri 5000tl olsa dahi ay kötü ay şöyle diyen birsürü insan var bende düzgünce sordum ve isterse söylemez ben zaten ona laf etmedimki ben konuyu açan şahsa laf ettim lafımında arkasındayım gelin bunun hakkında laf edin bana

sıkıntı yok kanka mesela senin alman gerekiyor devlete göre ama sen diyorsunki benden kötülere verilmesini isterim konuyu açan arkadaş senden daha kötü durumda gibi gözüküyor ama daha iyi durumda ve bunu burda paylaşıyor ve bu rahatsız etti beni bir mesaj yazdım uzadıkça uzadı xd
Hocam 2 kere yanlış kişiyi etikledim kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,046
Üyeler
160,933
Son üye
Lastro
Top Bottom