Neler Yeni

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yav arkadaş devlet bana dedi ki tablet al bende tamam dedim bunun bir sakıncası yok
Devlet sana öyle demiyor. Devlet ekonomin şunun altında mı diyor. Sen ona yalan söyleyerek yalan göstererek alıyorsun. Aldığınız hakların bedeli ödenecek bu dünyada mutlu olun fakirin parası ile öbür dünyada belki mutlu olamazsınız.

kurallara göre bende fakirim ama ben üst sınıf sayılırım dışardan bakıldığı zaman
Ne demek istediğinizi anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet sana öyle demiyor. Devlet ekonomin şunun altında mı diyor. Sen ona yalan söyleyerek yalan göstererek alıyorsun. Aldığınız hakların bedeli ödenecek bu dünyada mutlu olun fakirin parası ile öbür dünyada belki mutlu olamazsınız.
Hocam üstünde olsun adam yoksul nasıl tablet alsın

Devlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.
Cevap için sağol ama ben linç etmedim sıkınrı orda ;) 👌🏻

sen dedin ya ben kurallara göre fakirim kurallara göre ebnde fakrim ama dışarda biri tanımayan birisi görse heee bu üst sınıf der
Ben almam dedim çok şükür durumumuz iiyi bren sadrcr onları savunuyorum hocamö 7.000tl altı bence hakediyor sizce hak etmiyor olabilir

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
atık sende linç yiyeceksin
Hocam adamların geliri 7.000 altı bir arkadaş ne güzel anlatmış maadamlar yoksul sayılmıyor diyorsunuzki yaptığınzı doğru değil bu insabnların eğitim hakkı değilmi isterse rtx 3090 ı olsun geliri 7.000 altıysa bencede hakkı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
zaten kayseri belediyesi başvuru formu vs açmamış ben "sadece merak etmiştim" teşekkürler. linç etmeyin artık!

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Hocam adamların geliri 7.000 altı bir arkadaş ne güzel anlatmış maadamlar yoksul sayılmıyor diyorsunuzki yaptığınzı doğru değil
ironi denen şeyi bilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten kayseri belediyesi başvuru formu vs açmamış ben "sadece merak etmiştim" teşekkürler. linç etmeyin artık!
ok

Top Bottom