Neler Yeni

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tabletten de izlemeyi verin pc varsa daha büyük ekran :) O bile yoksa rom atılıp halledilebilir bu olay zor değil yani.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
Yanlış söylemişim 7bin TL Açlık sınırı geçen yıl aralıkta 2,163 lira, yoksulluk sınırı 7,045 lira
dostum hadi en az maaş 7000tl olsun kim iş verebilecek devlet bile zor verir 500tl zammı zor veriyolar bu asgari ücret evet yalnızca 500tl arttı tekstilciler kumaşçılar yüzde 20 zam yapamk zorunda kaldı bak 500 lira mal satışını kısıtlıyor dükkanımız var ben şahidim bu duruma sen geç 7 bini 3100 bile zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav arkadaş devlet bana dedi ki tablet al bende tamam dedim bunun bir sakıncası yok
devlet dediki geliriniz x in altında ise tablet alınız dedi sizde üstünde olmasına rağmen x in altında dediniz devlette size tablet verdi bide iyi iyi anlatıyon

dostum hadi en az maaş 7000tl olsun kim iş verebilecek devlet bile zor verir 500tl zammı zor veriyolar bu asgari ücret evet yalnızca 500tl arttı tekstilciler kumaşçılar yüzde 20 zam yapamk zorunda kaldı bak 500 lira mal satışını kısıtlıyor dükkanımız var ben şahidim bu duruma sen geç 7 bini 3100 bile zor
Hocam yoksulluk sınırı altı bu bu adam mantık olarak tablet almakta zorlanır ben ne yapayım arkadaşın yaptığı yanlşış olan şey keşke ilk daha fazla ihtiyacı olanları almasını beklemelityid

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
Me kadarın altında olması gerekiyor?
Devlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
Devlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.
gitmiyor diye biliyorum sen başvuru yapıyorsun onlar ihtiyaç olduğunu görürlerseforum gönderiyorlar diye biliyorum aynı bursluluk sınavı gibi kısmen

Top Bottom