Neler Yeni

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

robin

80+ Silver
Hocam adam birikitirip almış alabilir bence bilmeden yargılamayhın
hocam bal gibide yargılarım. dediklerimin arkasındayım. bu bilgisayarı nasıl alırsa alsın bu tablete gerçekten ihtiyacı olan evinde 6000TL'lik bilgisayarı olmayan kişilere verilmesi lazım. bu arkadaş utanmadan tablet istiyor bide.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Keko/kedi 3000
Arkadaşlar biliyorsunuz MEB Samsung Tab A7 veriyor. Bunu verirken bir kağıt imzaliyoruz bu kağıtta belirtilen bir madde var.
Bu madde de uygunsuz bir şeye bakar isek babamız hapis yatacak kısmı var. Bu kısım hakkında düşüncelerinizi merak ettim.
Bir de bu maddeden yola çıkarak bizi izlediklerini anlıyoruz. Tabii ki resmi bir dille yazıyordu. Bu arada stock rom atıp sim kartı bir daha takmazsaniz izleyemezler.
Belli bir cezası olabilir tabi ki yapılmaması gereken bir şey zaten ama baban kesinlikle hapis yatmaz merak etme belki cezası bile olmayabilir belki sadece bildiri alırsınız ama hapis cezası olacağını sanmiyorum yani para cezası ya da tutanak yersiniz ama develtin seni izlediğini sanmıyorum kesin konusmayayım ama sen yine de girme zaten basit trafik kazasında hapis yoksa bunda da yoktur.

şahin doğan

80+ Platinum

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
hocam bal gibide yargılarım. dediklerimin arkasındayım. bu bilgisayarı nasıl alırsa alsın bu tablete gerçekten ihtiyacı olan evinde 6000TL'lik bilgisayarı olmayan kişilere verilmesi lazım. bu arkadaş utanmadan tablet istiyor bide.
bence en önce geliri düşüren arkadaşa bakmak lazım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam inşallah birgün sizide yargısız infaz yapmazlar

şahin doğan

80+ Platinum
evet itirazınız mı var?
forumda kimseyle kavga etmedim lütfen sinir etmeyin insanı. zaten "sadece ama sadece soruyorum" meraktan!
neden sinirlendinki sen pc farkı tablet farklı dedin bende evet demek yerine örnek verdim az sakin ol kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,629
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom