Emre_Arslan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 434
uzatmayalım ucu yok bu konununBen olaya boşa ödediklerimizi geri almak gibi bakıyorum ama daha fazla almamız lazımn ben yinede aslmam
uzatmayalım ucu yok bu konununBen olaya boşa ödediklerimizi geri almak gibi bakıyorum ama daha fazla almamız lazımn ben yinede aslmam
onun yaptığıda şeylik senin yaptığında ama o daha çok ceza çeker inşallah
ben istemem çünkü fakirin ahında gözüm yokkanka sen şartları söylesene ya merak ettim kim istemez ki beleşten gelen bir tablet? boş duyar kasmayın.
Hocam pc niz vermı ebaya giriyormu ?Yav arkadaş devlet bana dedi ki tablet al bende tamam dedim bunun bir sakıncası yok
dostum hadi en az maaş 7000tl olsun kim iş verebilecek devlet bile zor verir 500tl zammı zor veriyolar bu asgari ücret evet yalnızca 500tl arttı tekstilciler kumaşçılar yüzde 20 zam yapamk zorunda kaldı bak 500 lira mal satışını kısıtlıyor dükkanımız var ben şahidim bu duruma sen geç 7 bini 3100 bile zorYanlış söylemişim 7bin TL Açlık sınırı geçen yıl aralıkta 2,163 lira, yoksulluk sınırı 7,045 lira
devlet dediki geliriniz x in altında ise tablet alınız dedi sizde üstünde olmasına rağmen x in altında dediniz devlette size tablet verdi bide iyi iyi anlatıyonYav arkadaş devlet bana dedi ki tablet al bende tamam dedim bunun bir sakıncası yok
Hocam yoksulluk sınırı altı bu bu adam mantık olarak tablet almakta zorlanır ben ne yapayım arkadaşın yaptığı yanlşış olan şey keşke ilk daha fazla ihtiyacı olanları almasını beklemelityiddostum hadi en az maaş 7000tl olsun kim iş verebilecek devlet bile zor verir 500tl zammı zor veriyolar bu asgari ücret evet yalnızca 500tl arttı tekstilciler kumaşçılar yüzde 20 zam yapamk zorunda kaldı bak 500 lira mal satışını kısıtlıyor dükkanımız var ben şahidim bu duruma sen geç 7 bini 3100 bile zor
kurallara göre bende fakirim?ben istemem çünkü fakirin ahında gözüm yok
sorması hoş değil fakat geliriniz nedir? yaşınız nedir?kurallara göre bende fakirim?
kurallara göre bende fakirim ama ben üst sınıf sayılırım dışardan bakıldığı zamankurallara göre bende fakirim?
Devlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.Me kadarın altında olması gerekiyor?
Hocam nüfüsün yüzde 70 falan yoksul bile sayılmıyor hakkınız bencekurallara göre bende fakirim?
gitmiyor diye biliyorum sen başvuru yapıyorsun onlar ihtiyaç olduğunu görürlerseforum gönderiyorlar diye biliyorum aynı bursluluk sınavı gibi kısmenDevlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.