MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

Her yer açık, her yerde gez toz. Okuldan kaçın ama. Tembellik.
Kusura bakma ama bir okul için sağlığımı tehlikeye atacak kadar (anladınız siz) değilim.
Sağlıktan başka hiçbir şey zerre önemli değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her yer açık, her yerde gez toz. Okuldan kaçın ama. Tembellik.
Ayrıca 1 kere mecburiyetten dışarı çıktım aylardır evdeyim çok şükür.

Kusura bakma ama bir okul için sağlığımı tehlikeye atacak kadar (anladınız siz) değilim.
Sağlıktan başka hiçbir şey zerre önemli değildir.

Ayrıca 1 kere mecburiyetten dışarı çıktım aylardır evdeyim çok şükür.
Ot gibi mezun ol o zaman.

IMG_20210905_204246.jpg

WTF ?

Ot gibi mezun ol o zaman.
Mezun olup olmamakta umurumda değil. her şey bir şekilde telafi edilir ama sağlık telafi edilemez.
Diyelim ki coronadan öldüm, telafi edebilecek miyim dirilecek miyim ilaç alıp? :D Hayır. Ama diyelim ki okulu geçemedim, hayatın sonumu? Hayır hala hayattayım ve kurtuluşum var :)

O ayrı hikaye boşver. @Windows 11 aşığıyım @Windows 10 Aşığıyım @Windows 8 Aşığıyım @Windows XP Aşığıyım

Doğru karar hocalarım. Bizim sınıf 240 kişi, sence havalandırılan, maskeye uyulan bir ortamda 240 kişiye temaslı muamelesi yapmak mantıklı mı? Gerçi bu meb ama. Ayrıca sizin yaş grubunda sorun olmuyor zaten yaslanın arkanıza çalışın dersinizi. İyi çalışmalar.

Mezun olup olmamakta umurumda değil. her şey bir şekilde telafi edilir ama sağlık telafi edilemez.
Diyelim ki coronadan öldüm, telafi edebilecek miyim dirilecek miyim ilaç alıp? :D Hayır. Ama diyelim ki okulu geçemedim, hayatın sonumu? Hayır hala hayattayım ve kurtuluşum var :)
%0.001 bile değil sizin yaş grubu ölüm oranı. Çok korkuyorsan aşı da olabilirsin. Eğitimin telafisi yok.

Doğru karar olmuş. Test yapılıp geçilebilir.

Bizim sınıfta birine virüs bulaşırsa halen mecburiyetten aynı ortamda devam edeceğiz öyle mi? Haaa şimdi anladım olayı, turizm dönemi bittiği için vakaların ve insan canının önemi yok.
T-tamamda ülkeye de para lazım yani

Anlaşılan ''açıldıktan bir ay sonra kapanır' muhabbeti de yalan oluyor.

vaka çıkan sınıfın kapanması saçma olurdu zaten vaka çıkarsa bütün okul kapanmalı ki öyle birşeyde olmayacak

Bizim sınıfta birine virüs bulaşırsa halen mecburiyetten aynı ortamda devam edeceğiz öyle mi? Haaa şimdi anladım olayı, turizm dönemi bittiği için vakaların ve insan canının önemi yok.
Nereye kadar ara verecek ki? Ben kronik hastayım, aşı oldum ama virüs bulaşsa muhtemelen ölürüm. Yine de bu kararı destekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,945
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri