T.P.G.
80+ Titanium
o kadar haklısınki başka söz söylenemez benceSınavlar olur.
Ardından yeniden yatış
açıldığında diyecektim :SDokullar açılınca vaka sayısı 3'e 5'şe katlandı yalnız
-TyrexBey
yok öğle bir dünyaevet işte bu yüzden bu kadar sinirliyim
ben olduysam herkes olacak
mewıposnfjweoıursnjfdsdıf insanlar bu kadara ayağa kalkmışken iptal etmek zorundalariptal olsun şişeye otrcm
twittera bakarsan görürsün kankaMeb: Donanım arşivi foruma gideyim de duyayım şunları.
imkansız zaten ziya selçuğun instasının içinden geçiyolardı ziya selçuğun umrunda olmadı yaptı 1.sınavımewıposnfjweoıursnjfdsdıf insanlar bu kadara ayağa kalkmışken iptal etmek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
twittera bakarsan görürsün kanka
iptal olsunda nerde geziyolarsa gezsinlerYalnız arkadaşlar şöyle bi detay var, o twitter da durmadan konuşanlar, Meb duy bizi diyenlerin bir kısmı, dışarda arkadaşları ile otururken gelin yapalım olmaz böyle şey sağlımız daha önemli diye konuşup twit i attıktan sonra gelin biraz da şurda takılalım diyen tipler.
Tamam en tedbirli duyarlı sensin de, grupça dışarıda cafelerde takılanda sensin.
Cafelerde takılan değilim.Yalnız arkadaşlar şöyle bi detay var, o twitter da durmadan konuşanlar, Meb duy bizi diyenlerin bir kısmı, dışarda arkadaşları ile otururken gelin yapalım olmaz böyle şey sağlımız daha önemli diye konuşup twit i attıktan sonra gelin biraz da şurda takılalım diyen tipler.
Tamam en tedbirli duyarlı sensin de, grupça dışarıda cafelerde takılanda sensin.
Sana bişey diyen yok ki dostum, ben sadece bilinsin diye söyledim.Cafelerde takılan değilim.
Dışarı çıkan değilim.
Eee benim suçum ne bu durumda?
ilk 2 unite diyorlar buzde artik ben sinav taraftariyimŞu an 349.000 ile tag 1-2-3 sıralarında yer değiştiriyor.
Bilim kurulunun toplantısının sonuçları ne olur?