Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
:dBen gönderilerime cevap yazma. İlkokul çocuklarına laf anlatmaya uğraşacak değilim.
İşine bak.
:dBen gönderilerime cevap yazma. İlkokul çocuklarına laf anlatmaya uğraşacak değilim.
Araştırarak cevap yazarsan sevinirim dostum. Hem yaş ile'mi bilgi veya akıl ölçüyorsun sen?Minik ergen seni xd
Benim araştıracağım bir şey yok yada diyeceğim. Hiçbir firmayı da savunduğum yok banane. Aç youtube bütün markaların testleri var verileri var. Ki attım da zaten ergen olduğun için hala gelip benim gönderilerime laf ediyosun. Git kendin izle. Git reddit'te başlık aç sor abilerine. İngilizce seviye ne düzeyde bilmiyorum ama yardımcı olurum. Bak bakalım ne diyorlar ona göre tekrar karar ver. Yoksa benim dediğime de bakma. Ama uğraşmak istemiyorsan tamam sana göre sorunlu olsun bana göre sorunlu değil. Gelip benim yazdıklarıma cevap atma.Araştırarak cevap yazarsan sevinirim dostum. Hem yaş ile'mi bilgi veya akıl ölçüyorsun sen?
Soğutma farkı baya var ama performans farkına o fiyat farkı değmez. Günlük kullanımın fazla olacaksa ve yaşadığın şehir ve oda sıcaklığı Fazlaysa gaming x tercih edilebilir. Adanada yaşadığım için farkı verip gaming x aldım full yük altında 65 dereceyi geçmiyorArkadaşlar ekran kartında MSI 5700 alacağım ancak "MECH" ve "GAMING X" modeli arasında özellik olarak ne fark var anlıyamadım. Yani böyle kesinlikle GAMING X al dicek kadar bariz bir fark varmı MECH ile arasında? Bilgi verirmisiniz?
MECH: https://www.vatanbilgisayar.com/MSI...-ddr6-256bit-dx12-AMD-radeon-ekran-karti.html
GAMING X: https://www.vatanbilgisayar.com/MSI...gddr6-256bit-dx12-AMD-radeon-ekran-karti.html
Benim araştıracağım bir şey yok yada diyeceğim. Hiçbir firmayı da savunduğum yok banane. Aç youtube bütün markaların testleri var verileri var. Ki attım da zaten ergen olduğun için hala gelip benim gönderilerime laf ediyosun. Git kendin izle. Git reddit'te başlık aç sor abilerine. İngilizce seviye ne düzeyde bilmiyorum ama yardımcı olurum. Bak bakalım ne diyorlar ona göre tekrar karar ver. Yoksa benim dediğime de bakma. Ama uğraşmak istemiyorsan tamam sana göre sorunlu olsun bana göre sorunlu değil. Gelip benim yazdıklarıma cevap atma.
Güzel kardeşim sen alma sana göre de kötü olsun. Sonra yaşına laf edince kızıyorsun. Tamam sana göre kötü bana göre iyi. Sen de fikrini söylersin bende söylerim. Gelip bir daha laf edersen benim yazdıklarıma kalbini kırarım. Laf anlatılmıyor da ya. Kaç kez dicem.Türkiye'nin en bilgili insanı bile alınmaz diyiyor. Emin ol ki daha fazla sorun yaşayan var. Mesela @$ilentXArama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
O zaman zotac ekran kartı da tavsiye etmeyin recep baltaş tavsiye etmiyor diye bir markayı tamamen çöpe atmam.Türkiye'nin en bilgili insanı bile alınmaz diyiyor. Emin ol ki daha fazla sorun yaşayan var. Mesela @$ilentXArama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
Kaç kişi öyle şeyler yazdı bana. Sorun yok, yazabilirsin. Engelliler listeme +1 ÜyeGüzel kardeşim sen alma sana göre de kötü olsun. Sonra yaşına laf edince kızıyorsun. Tamam sana göre kötü bana göre iyi. Sen de fikrini söylersin bende söylerim. Gelip bir daha laf edersen benim yazdıklarıma kalbini kırarım. Laf anlatılmıyor da ya. Kaç kez dicem.
Recep baltaş yüzünden değil. Kaç tane sorun yaşayan var.O zaman zotac ekran kartı da tavsiye etmeyin recep baltaş tavsiye etmiyor diye bir markayı tamamen çöpe atmam.
Sanki diğer marka kartlarda sorun yaşayan yokmuş gibi 2020den önce açılanların çoğu sapphire ile ilgili değil yazılımsal sorunlar.Kaç kişi öyle şeyler yazdı bana. Sorun yok, yazabilirsin. Engelliler listeme +1 Üye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Recep baltaş yüzünden değil. Kaç tane sorun yaşayan var.
Çok üzüldüm kıyamam ya engelledi beni. Şu tipler yüzünden forumdan soğudum.Kaç kişi öyle şeyler yazdı bana. Sorun yok, yazabilirsin. Engelliler listeme +1 Üye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Recep baltaş yüzünden değil. Kaç tane sorun yaşayan var.
Bu konuda haklısın amd kanadında genellikle sorun artık yazılımsal olarak. XFX kullanıyorum yazılımsal hariç sorunum olmadı. Uzun süredir sapphire kullanan arkadaşlarım da mevcut herhangi fiziksel bir sorundan daha bahsetmediler. Zaten konu başlığı 2015 o zamanlar belki kötü olabilir ama firmalar kendini geliştiriyor.Sanki diğer marka kartlarda sorun yaşayan yokmuş gibi 2020den önce açılanların çoğu sapphire ile ilgili değil yazılımsal sorunlar.