Neler Yeni

Mecliste Utanç Verici Anlar !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Tip Milletvekili Ahmet Şık ın kürsü konuşması sırasında mecliste yumruklar havada uçuştu ! Meclis merdivenleri kan oldu.

Evet yanlış duymadınız bu ülkeyi kuran yüce meclis kan içinde kaldı ! İnsanlar size orada birbirinizi yiyin diye mi oy verdi terbiyesiz herifler. Kurucu meclise kan bulaştırdı utanmaz densizler.
Artık bu kavgalara caydırıcı cezalar getirilmeli , benim vergisini ödediğim mecliste birbirlerini yumrukluyorlar. Konuşmayı yapan vekil ve olaya karışan bütün milletvekilleri caydırıcı cezalar almalı , yüce mecliste kepazeliğin lüzumu yok.

Son düzenleme:

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
Rezillik.Başka açıklaması yok.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Bu teröristleri meclise alanda suç, bu tipli dem li dağ farelerinin milletin meclisinde ne işleri var bunlar bi şeyimi temsil edemezler
hiçbirini günahım kadar sevmem hocam , derdim mecliste böyle rezillik yapmaları

KAANT10X

80+ Bronze
Tipli eleman tahrik etmiş. Alpay ağabey de sinirlenmiş ama şiddeti tasvip etmiyoruz. Meclise yakışmamış.
Ayriyeten şunu söyleyeyim geçen gün hdpli eleman da dayak yemişti o zaman çoğunuz AKP'li vekili tebrik etmiştiniz. Tip=hdp=pkk oldugu içinde bu da aynı mantık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hiçbirini günahım kadar sevmem hocam , derdim mecliste böyle rezillik yapmaları
Biz şark devletiyiz, yüzde yüz Avrupalı olamayız. Tek adam severiz, demokrasiyi sevmeyiz, kanımızda var bu bizim. Bu düzene adapte olmaya çalışırken de böyle çatışmalar çıkıyor. Bu genel kanaatim tabii ki. Bu olay bundan biraz bağımsız, bu direkt dağ faresinin tahrikiyle alakalı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Tipli eleman tahrik etmiş. Alpay ağabey de sinirlenmiş ama şiddeti tasvip etmiyoruz. Meclise yakışmamış.
Ayriyeten şunu söyleyeyim geçen gün hdpli eleman da dayak yemişti o zaman çoğunuz AKP'li vekili tebrik etmiştiniz. Tip=hdp=pkk oldugu içinde bu da aynı mantık
akp chp dem mhp tip hiçbiri farketmez hangisi böyle kepazelik yapıyorsa ağır şekilde cezalarını çekmeliler. Bunun partisi yok mesele sizin bizim vergisini ödediğimiz meclisimize yapılan saygısızlık. Savaşta kuruldu o meclis vekiller birbirinin kanını akıtsın diye değil. Bunlara yüz verirseniz utanmadan devam ederler , Kurucu Meclisin itibarı falan kalmaz ortada dünyaya rezil olursunuz.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
muhammed samet
Biz şark devletiyiz, yüzde yüz Avrupalı olamayız. Tek adam severiz, demokrasiyi sevmeyiz, kanımızda var bu bizim. Bu düzene adapte olmaya çalışırken de böyle çatışmalar çıkıyor. Bu genel kanaatim tabii ki. Bu olay bundan biraz bağımsız, bu direkt dağ faresinin tahrikiyle alakalı.alka

Top Bottom