- Konu Sahibi Konu Sahibi
genellikle fingertip tutuyorum nadiren palm tuttuğum oluyorAslında pekte büyük sayılmaz neredeyse aynı boyutta elim var senle
Tutuş şeklin nedir?
Alıntıyı görüntüle
genellikle fingertip tutuyorum nadiren palm tuttuğum oluyorAslında pekte büyük sayılmaz neredeyse aynı boyutta elim var senle
Tutuş şeklin nedir?
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam daha iyi ve daha yenidir.o zaman basilisk v2 alıyorum umarım elime oturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elim 18 cm uzunluk 9 cm eni var bu arada hocam
hocam aklımda kaldı kusura bakmayın bu razer rival 600 den iyi midir?
tutuşları yazdım hocam olurmu sizceEvet hocam daha iyi ve daha yenidir.
Hocam ben claw tutuyorum elimin boyutu 18x10cmgenellikle fingertip tutuyorum nadiren palm tuttuğum oluyor
palmda tutarım hocam alışkınım zaten ben bunu alıyorum o zaman hocam artık set dizmicem bişey olmaz yardımınız için çok teşekkür ederimHocam ben claw tutuyorum elimin boyutu 18x10cm
G403 Hero mouse'u denemiştim bir keresinde elime gayet güzelce oturmuştu Deathadder V2 ise ergonomi olarak bu mouse'a benziyor oturur diye tahmin ediyorum.
Basilisk V2 Fingertip için değil de palm için uygun
G403 Hero mouse'u denemiştim bir keresinde elime gayet güzelce oturmuştu Deathadder V2 ise ergonomi olarak bu mouse'a benziyor oturur diye tahmin ediyorum.
hocam kusura bakmayın aklımda kaldı merakımdan soruyorum basilisk v2 mi daha iyidir steelseries rival 710mu alırken aklıma girdi bu soru size sorayım dedimHocam ben claw tutuyorum elimin boyutu 18x10cm
V2 daha iyidir hocam.palmda tutarım hocam alışkınım zaten ben bunu alıyorum o zaman hocam artık set dizmicem bişey olmaz yardımınız için çok teşekkür ederim
hocam kusura bakmayın aklımda kaldı merakımdan soruyorum basilisk v2 mi daha iyidir steelseries rival 710mu alırken aklıma girdi bu soru size sorayım dedim
tamamdır hocam kusura bakmayın sizi yordum iyi akşamlarV2 daha iyidir hocam.
İstediğiniz zaman sorabilirsiniz hocam sorun yok, iyi akşamlar.tamamdır hocam kusura bakmayın sizi yordum iyi akşamlar