Neler Yeni

🔥İndirim Mediamarkt Apple Watch İndirimleri

İlk link stok gelmiş kapmak isteyen kapsın

bir tane bro vardı fena yazıyordu cell gelmez diye 😎😁 1 fiyatına 2 tane aldık 😁varsa kaçırmayın.

IMG_2959.jpeg

Kral 14.00 dan sonra alırsan ertesi gün kargoya veriyorlar. Kolay gelsin getiriyor işin ehli firma. Sen 27'sinde 14.00dan sonra aldıysan 28'inde kargoya veriyorlar 29'unda elinde oluyor. Bro küçük müçük diyorlar ama bence canavar gibi alet hücreselide biraz araştırıp kurucam. Telefon konuşma deneyimi çok süpermiş :)

14.00dan önce aldıysan o gün kargolar ertesi gün elinde olur. Hepsi için mesaj atıyor.

Kral 14.00 dan sonra alırsan ertesi gün kargoya veriyorlar. Kolay gelsin getiriyor işin ehli firma. Sen 27'sinde 14.00dan sonra aldıysan 28'inde kargoya veriyorlar 29'unda elinde oluyor. Bro küçük müçük diyorlar ama bence canavar gibi alet hücreselide biraz araştırıp kurucam. Telefon konuşma deneyimi çok süpermiş :)

14.00dan önce aldıysan o gün kargolar ertesi gün elinde olur. Hepsi için mesaj atıyor.
tamamdır çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum. ama gerçekten çok şaşırdım baya endişeliydim sitede 20499tl olan saat nasıl 8499tl olur diye gerçekten iyi bir kampanya denk gelmiş diyelim bari :D

Stok eritiyorlar çünkü karta taksitler çok sınırlandırıldı şirketlerde para neredeyse yok seviyesinde normaldir.

Kredi kartı seçilen sayfada hiçbir şey olmuyor öylece kalıyor. Herhangi bir bilgi girecek ekran gelmiyor. Siz de yaşıyor musunuz?

Geri