Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 788
İlk link stok gelmiş kapmak isteyen kapsın
kaç günde geldi benimkini de kargoya vermişler bugünbir tane bro vardı fena yazıyordu cell gelmez diye1 fiyatına 2 tane aldık
varsa kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle
tamamdır çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum. ama gerçekten çok şaşırdım baya endişeliydim sitede 20499tl olan saat nasıl 8499tl olur diye gerçekten iyi bir kampanya denk gelmiş diyelim bariKral 14.00 dan sonra alırsan ertesi gün kargoya veriyorlar. Kolay gelsin getiriyor işin ehli firma. Sen 27'sinde 14.00dan sonra aldıysan 28'inde kargoya veriyorlar 29'unda elinde oluyor. Bro küçük müçük diyorlar ama bence canavar gibi alet hücreselide biraz araştırıp kurucam. Telefon konuşma deneyimi çok süpermiş
14.00dan önce aldıysan o gün kargolar ertesi gün elinde olur. Hepsi için mesaj atıyor.
Dışarıdayken internet sorun çıkarır, bunlarda internet paylaşımı yapılmıyor diye biliyorum.Aynısını düşündüm az önce bende ip 16 pro Max alcam çıkınca yurt dışı
kaç liraya aldın 2 tanesinibir tane bro vardı fena yazıyordu cell gelmez diye1 fiyatına 2 tane aldık
varsa kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle
17k canım. 3 taksit lokumkaç liraya aldın 2 tanesini
kanka 2 parasına 2 tane almışın o zaman çünkü hala 8.5k saat17k canım. 3 taksit lokumYararı dokunan herkeşe benden selam.