Yardım Mediamarkt iade hk soru

Aradm iade degisim olmz dediler kullanildigi icin dedm 1 gun kullanildi yok dediler dogrumudur
Yasal olarak iade veya değişim isteme hakkınız yok mağazadan aldığınız için. Doğrudur.

Mediamarkt bi avm icindeydi magaza yani bende apple watch aldm se 11k degeri gecen pzt aldm daha 7-8 gun oldu yani 15 gun icinde iade etmem mumkunmus galiba mediamarket poseti sonra saat kutusu vs duruyo 1 kere kullanildi sadece,
İade edebilirmiym yani sorum bu diger sorum da degisim olabilirmi mesela airpods pro 3 14k degeri 11 in uzerine versem verirlermi
magzadan aldıysan o iade hakkın olmuyor sadece internet alışverişinde hakkın var

İnternet üzerinden mağaza al seçeneğiyle aldıysan şartsız iade hakkın var. (Kulaklık hariç) internete yazınca çıkan iade hakkın var yazıyor ama o ürünü kullanmayıp kapalı kutu olarak tutunca olduğunu düşünüyorum.

İnternet üzerinden mağaza al seçeneğiyle aldıysan şartsız iade hakkın var. (Kulaklık hariç) internete yazınca çıkan iade hakkın var yazıyor ama o ürünü kullanmayıp kapalı kutu olarak tutunca olduğunu düşünüyorum.
Bnm direk avm icindeki magazasindan hocam. Sifir watch aldm 1 gun kullanildi sadece iade veya degisim yapamiyom heralde hicbi sekilde elimde kaldi galiba

Bnm direk avm icindeki magazasindan hocam. Sifir watch aldm 1 gun kullanildi sadece iade veya degisim yapamiyom heralde hicbi sekilde elimde kaldi galiba
Yorumumun ikinci kısmı internet seni yanlış yönlendirmesin diye. İade olayın özü ya hatalı ürün aldıysan veya daha önceden görüp elinde almadığın bir ürün alıp beğenmediysen iade edebilirsin. Sen görüp almışsın.

Geri