Güzeller de gereksiz pahalılar sistemin içinMediamarktta 7700xt ararken bunu buldum sizce nasıllar
7700xt 5600x sistemimde kullansam herhangi bir sıkıntı çıkarırlar mı
Fiyatına göre kaliteli veya daha iyisi var diyeceğiniz ürün varsa onuda atabilirsiniz
hazır sistemler daha uygun olabiliyorMediamarktta 7700xt ararken bunu buldum sizce nasıllar
7700xt 5600x sistemimde kullansam herhangi bir sıkıntı çıkarırlar mı
Fiyatına göre kaliteli veya daha iyisi var diyeceğiniz ürün varsa onuda atabilirsiniz
ve bu arada mediamarkt biraz pahalı hazır sistem bakın bencehazır sistemler daha uygun olabiliyor
Hayır ekran kartı yokmuş 4060ti vardı 2 tane vatanda 2 tane amd diğerleri full nvidia idi amdlerde benim işime yaramıyordu 6750xt ve 7800 zor vardımedia markta ekran kartları varmı varsa uygunmuydu
Sistemim zaten var ekran kartı ve güç kaynağını arıyorum sadecehazır sistemler daha uygun olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bu arada mediamarkt biraz pahalı hazır sistem bakın bence
Pahalı olmaları problem değil zaten iyi bir psu alıp ileride 4070s veya 4080 serisine geçmeyi düşünüyorum ondan dolayı konuyu açtım zatenGüzeller de gereksiz pahalılar sistemin için
Media marktan pc parçaları alınmazmedia markta ekran kartları varmı varsa uygunmuydu
Oyun oynamak için ileride upgrade ederken sıkıntı yaşamamak içinne için alıyon boşa para harcama
Mağazadan bir şey alınmaz kral bozuk çıkarsa servis kararı olmadan iade değişim yapmıyorlar.Onun dışında yine pahalılar kalitelerine söz söylemiyorum ama 750W İçin 4K biraz fazlaPahalı olmaları problem değil zaten iyi bir psu alıp ileride 4070s veya 4080 serisine geçmeyi düşünüyorum ondan dolayı konuyu açtım zaten
Ben mağazada denk geldim almak için değilde 7700xt bakıyordum o sırada gördüm işime yarıyabilicek psu lar gibi duruyorMağazadan bir şey alınmaz kral bozuk çıkarsa servis kararı olmadan iade değişim yapmıyorlar.Onun dışında yine pahalılar kalitelerine söz söylemiyorum ama 750W İçin 4K biraz fazla
4.5K ya 1000W varken bunlara para vermem 3.6K-3.7K ya bile 850W var kral iyi araştır işine yarar zaten niye yaramasın 10 numara PSU corsair daha ne olsun.Ben mağazada denk geldim almak için değilde 7700xt bakıyordum o sırada gördüm işime yarıyabilicek psu lar gibi duruyor
Bahsettiğiniz 1000W yi atar mısınız hocam4.5K ya 1000W varken bunlara para vermem 3.6K-3.7K ya bile 850W var kral iyi araştır işine yarar zaten niye yaramasın 10 numara PSU corsair daha ne olsun.