Neler Yeni

Yardım Mediamarkt telefon iade alır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
S23 aldım dostlar normalde iade etme gibi bir düşüncem yoktu internette gördüğüm kadarıyla boyutu tatmin ediciydi yakınımda da görebileceğim mağaza olmadığı için hepsibuarada üzerinden almak zorunda kaldım satıcı mediamarkt şuan ürün kendilerine ulaşmış inceleniyor yazıyor muhtemelen bugün veya en geç yarın red veya onay kararı çıkar çok gerginim bu hafta başından beri elim ayağım titriyor ya iade olmazsa ne yaparım diye mediamarkta aranıza internetten alıp, iade eden oldu mu? cihazın boyutu gerçekten çok küçük elime küçük geldi.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İnternette nerden aldığın değil alalı kaç gün olduğu önemli 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin. 14 gün sonra da ürünü artık denemiş sayıldığın için teknik bir hatasının olması lazım. 14 gün geçtiyse boyundan ötürü iade alacaklarını sanmıyorum.

Zexius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette nerden aldığın değil alalı kaç gün olduğu önemli 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin. 14 gün sonra da ürünü artık denemiş sayıldığın için teknik bir hatasının olması lazım. 14 gün geçtiyse boyundan ötürü iade alacaklarını sanmıyorum.
3 gün oldu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yasal olarak almaları lazım aslında ama yokuşa sürme olasılıkları yüksek. Bu arada S23 mis gibi cihaz iade edip o paralara daha iyisini alamazsın haberin olsun. Alışınca dünya varmış dersin aynısını ben de yaşadım :)

Zexius

80+ Bronze
ürün kendikerine 3.günde teslim oldu yaklaşık 15 dakka önce mail geldi teslim ettik diye değerlendirilme aşaması diye artık o kadar gerim gerim gerilmişim ki maile bakmaya korkuyorum bildirimleri felan herşeyi kapattım yarın kendim bakmayı düşünüyorum ama sonuç muhtemelen tahmin ettiğim gibi olacak içine öğrenci olduğuma dair bir kağıt notu bıraktım zora düşerim diye olurda benim ürünün iadesine karar verecek yetkili insaflıysa iadem olur ama yok değilse işim yaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasal olarak almaları lazım aslında ama yokuşa sürme olasılıkları yüksek. Bu arada S23 mis gibi cihaz iade edip o paralara daha iyisini alamazsın haberin olsun. Alışınca dünya varmış dersin aynısını ben de yaşadım :)
Hocam denedim ama elime uymadı 1.90 boyundayım el boyutumda gerçekte çok büyük alışmak zor elimden kayıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ürün kendikerine 3.günde teslim oldu yaklaşık 15 dakka önce mail geldi teslim ettik diye değerlendirilme aşaması diye artık o kadar gerim gerim gerilmişim ki maile bakmaya korkuyorum bildirimleri felan herşeyi kapattım yarın kendim bakmayı düşünüyorum ama sonuç muhtemelen tahmin ettiğim gibi olacak içine öğrenci olduğuma dair bir kağıt notu bıraktım zora düşerim diye olurda benim ürünün iadesine karar verecek yetkili insaflıysa iadem olur ama yok değilse işim yaş.

Hocam denedim ama elime uymadı 1.90 boyundayım el boyutumda gerçekte çok büyük alışmak zor elimden kayıyor
Kılıfsız her telefon öyle uçuyor elden :D

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Kardeşim alalı 3 gün oldu diyorsun neden iade almasınlar. Açıklamana da öğrenciliği vs karıştırma asıl o zaman yokuşa sürerler. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. süistimal edenler yüzünden kaldırılasıya kadar tabii.

Zexius

80+ Bronze
Kılıfsız her telefon öyle uçuyor elden :D
eğer şansım yaver giderse s24 fe modelini almayı düşünüyorum. Büyük modeller hoşuma gidiyor

Kardeşim alalı 3 gün oldu diyorsun neden iade almasınlar. Açıklamana da öğrenciliği vs karıştırma asıl o zaman yokuşa sürerler. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. süistimal edenler yüzünden kaldırılasıya kadar tabii.
valla artık çok geç kağıdı okumuştur muhtemelen yetkili. Gerildim ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Açıklamaya bu arada hepsibuarada üzerinden yazmadım kağıda yazdım kısacası hepsibuaradada yazdığım iade gerekçesi baz alınıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
eğer şansım yaver giderse s24 fe modelini almayı düşünüyorum. Büyük modeller hoşuma gidiyor

valla artık çok geç kağıdı okumuştur muhtemelen yetkili. Gerildim ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Açıklamaya bu arada hepsibuarada üzerinden yazmadım kağıda yazdım kısacası hepsibuaradada yazdığım iade gerekçesi baz alınıyor.
S24 Plus da bakabilirsin.

The Joker

80+
Ne yazdın bro nota. Öğrenciyim abi pokunu yiyim abi başka param yok. Geri alın noolurr abee. Duygu sömürüsü iyidir bazen işe yarar :kedi:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom