Neler Yeni

MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon gibi yıllar geçsede performansını koruyabilir mi?

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
Merhaba arkadaşlar,

Merak ettiğim bir konu var acaba MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon işlemciler gibi yıllar geçse bile performansını koruyabilir mi?

Bende şu anda 4 yıl önce aldığım Redmi Note 9 Pro var içinde Snapdragon 720G işlemci var hala performansı ilk aldığım günkü gibi acaba MediaTek'te böyle ilk günkü performansını koruyabilir mi? Aldığım telefonu 3-4 yıl kullanıyorum çünkü o yüzden aklıma takıldı.

Moonlighter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Ahmet
Reis bu soru zaten insanları şüpheye düşürüyor. Kağıt üstünde dimensity de hafife alınacak gibi değil ama zamanla ne olur bilinmiyor. Millet ondan riske girmeyip Snapdragon almayı tercih ediyor.

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bu soru zaten insanları şüpheye düşürüyor. Kağıt üstünde dimensity de hafife alınacak gibi değil ama zamanla ne olur bilinmiyor. Millet ondan riske girmeyip Snapdragon almayı tercih ediyor.
Evet bende bu soruya kesin bir cevap bulamıyorum sürekli düşünmek zorunda kalıyorum ya dimensity 9300'lü Xiaomi 14t Pro alacağım ya da mecbur daha iyi kameradan vazgeçip işlemci yüzünden POCO F7 Pro alacağım.

ensareiz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Merak ettiğim bir konu var acaba MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon işlemciler gibi yıllar geçse bile performansını koruyabilir mi?

Bende şu anda 4 yıl önce aldığım Redmi Note 9 Pro var içinde Snapdragon 720G işlemci var hala performansı ilk aldığım günkü gibi acaba MediaTek'te böyle ilk günkü performansını koruyabilir mi? Aldığım telefonu 3-4 yıl kullanıyorum çünkü o yüzden aklıma takıldı.
Elimde hem g96 lı hemde 732g li cihaz var snapdragon akıyor mediatek ölmüş resmen dimensty serisi aynı mıdır bilemeyiz

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde hem g96 lı hemde 732g li cihaz var snapdragon akıyor mediatek ölmüş resmen dimensty serisi aynı mıdır bilemeyiz
Bende de snapdragon 720g var hala mis gibi en iyisi ben snapdragona yöneliyim kameradan vazgeçip performansa yönelicem Poco F7 Pro alıcam yada Xiaomi 15

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Emir
Snapdragon 8gen 2li almaya çalış

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Ömür
poco f7 pro daha iyi olur bence

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
ahmet
mediatek g serisi cidden çok kötu zamanla performans kaybı var ama dimensty serisinde farklı tasarıma ve farklı üretim sürecine girdiler akıllandılar kötümü değil üzer mi üzmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,330
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Bu iş yazılımsal aslında, bendeki snapdragon 685 6 ay normal idi sonra bozulmaya başladı. srbrbi HyperOS

Top Bottom