Neler Yeni

Megane 2 hava yastığı ikaz ışığı sorunu

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar hava yastığı ikaz ışığı yanıyor hemen hemen 1,5 yıldır bu sorunu yaşayan başkalarında varmış acaba bir sorun varmıdır varsa çözümü nedir bizim bildiğimiz araç hava yastığı açmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Denizgezen

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
arkadaşların da dediği gibi kronik bir sorun olduğu için alan kişiler de bunu bilir ve zaten expertiz var en kötü ihtimal.
kronik sorun diye airbag lambasının yanmasına izin verilir mi hiç? ona bakış linea lar da çatır çatır sol arka stopları patlatıyor bir daha yaptırma o zaman.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
kronik sorun diye airbag lambasının yanmasına izin verilir mi hiç? ona bakış linea lar da çatır çatır sol arka stopları patlatıyor bir daha yaptırma o zaman.
aynı şeyler değil dostum, biri stop;basit bir şase vermeyle çözülüyor ve yaptırmazsan trafikte karşı tarafı etkileyen bir şey,airbag lambası kişinin tercihine kalmış yukarıda da dedim rahatsız ediyorsa o da basit bir işlemle hallolabilir diye.

Ne gibi?
Hiç bir şey olmayacak hepsi sağ koltuktakinden yapıyor genel olarak
sizin dediğiniz olsun beyler.

İnegöl'e yolunuz düşerse Uğur Oto Elektrik'e beklerim çay içeriz

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
aynı şeyler değil dostum, biri stop;basit bir şase vermeyle çözülüyor ve yaptırmazsan trafikte karşı tarafı etkileyen bir şey,airbag lambası kişinin tercihine kalmış yukarıda da dedim rahatsız ediyorsa o da basit bir işlemle hallolabilir diye.

sizin dediğiniz olsun beyler.
senin dediğinde doğru fakat aracına özen veren birisi airbag lambasının yanmasına izin vermez, zaten çok bir fiyat almazlar.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
senin dediğinde doğru fakat aracına özen veren birisi airbag lambasının yanmasına izin vermez, zaten çok bir fiyat almazlar.
Evet doğru,insaflıysa 150 lirayı geçmez

Top Bottom