Yardım Megane 4 1.5 dcie de 1000 km sonra yağ eksiltiyor

kero.1333

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar iyi günler özellikle 2020 model megane 4 1.5 kullanıcılara sesleniyorum sizinde başlıktaki gibi olay yaşamınızı yaşadıysanız problemi bedir çözümü nedir?
Benim tahmin krank keçelerin kaçırdığını düşünüyorum bide karterde yada turboda kaçırdığını düşünüyorum şimdiden yardımınızı bekliyorum

Öncelikle selamlar, 1.5dci clio sahibiydik ancak farkedilir bi yağ eksiltme hiç yaşamadık. Bence eksiltme fazlaysa oyalanmadan iyi bir servise gidin.

Öncelikle selamlar, 1.5dci clio sahibiydik ancak farkedilir bi yağ eksiltme hiç yaşamadık. Bence eksiltme fazlaysa oyalanmadan iyi bir servise gidin.
Vallah elimizde megane var ama önerin için saol babam araştırdı normal diyorda ben inanmadım ben baya araştırdım ettim sonuç olarak bunlar çıktı gene sizden öneri almak istedim yani bu sonuçlar kesinse servise göndeririz

Dostum genelde babalar normal derler... Önceki aracımızı babamın umursamazlığı yüzünden rektifiye ettirmeye kadar gitmiştik. Ondan sonra bakım işlerini ben devraldım. Ne olur ne olmaz müsit bi zamanınızda eksiltme fazla ise bi ustaya gösterin.

Dostum genelde babalar normal derler... Önceki aracımızı babamın umursamazlığı yüzünden rektifiye ettirmeye kadar gitmiştik. Ondan sonra bakım işlerini ben devraldım. Ne olur ne olmaz müsit bi zamanınızda eksiltme fazla ise bi ustaya gösterin.
Vallah otomotiv sektöründe okuyorum yazında çalışıyorum dedim götürelim yani bide korkum var silindir bloklarında hasar alma kam millilerinde hasar olmasını istemem ama işte dedim ama ikna olmuyor 😔

Vallah otomotiv sektöründe okuyorum yazında çalışıyorum dedim götürelim yani bide korkum var silindir bloklarında hasar alma kam millilerinde hasar olmasını istemem ama işte dedim ama ikna olmuyor 😔
motor sıcak iken ve çalışırken yağ cubuğunu çekip üfleme yapıp yapmamasına bakabilir misiniz hocam ?

Denerim onuda kaputu açtığım zaman çubuk ortalıkta gözükmüyor sanırım yağ doldurma kapağı ile birleşik ama denerim

Vallah öncelikle saol ben renault fan club baktığımda bazıları normal bazıların normal değil demesi kafamı karıştırdı 😅

Abi en son 98 bin km de daha önceden yanlış yakıt koymuşlardı ama baya oldu ondan kaynaklı olduğunu düşünmedim de benide garipsedi
Yanlış yakıtla alakası yoktur depoyu temizlemişlerdir de aracı sert kullandıysanız da böyle problem yapabilir tahminimce ama siz yine bir tamirciye baktırın

Yanlış yakıtla alakası yoktur depoyu temizlemişlerdir de aracı sert kullandıysanız da böyle problem yapabilir tahminimce ama siz yine bir tamirciye baktırın
Vallah babam baya sürmüştü öyle hatırlıyorum ztn enjektör kaçağı vardı yaptırdık vallah o kadar otomotiv sektöründe okuyorum hallada inanmaması değişik geliyo 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazın renault servisinde çalışıcam geldiği zaman bakarım o güm şimdiden baktırmıyo bana

Geri