Neler Yeni

Megane (4) 2022 joy paket 1.3tce koltuk kılıfı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Bütçe
5000
Lacivert/Mavi veya Kırmızı köşe motifli siyah (deri de olur) kaliteli zaman içerisinde aşınmayacak ve kalitesiz gözükmeyen koltuk kılıfı lazım yardımcı olursanız sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: marka olarak hiç bilmiyorum kaliteli bir marka olursa çok güzel olur teşekkürler tekrardan 🙏

Nezha

80+ Bronze
Lacivert/Mavi veya Kırmızı köşe motifli siyah (deri de olur) kaliteli zaman içerisinde aşınmayacak ve kalitesiz gözükmeyen koltuk kılıfı lazım yardımcı olursanız sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: marka olarak hiç bilmiyorum kaliteli bir marka olursa çok güzel olur teşekkürler tekrardan 🙏
Pandaya bi bak ben zamanında çok baktım ama almadım bilmiyorum o nedenle kalite olarak ama diğer satıcılardan daha önde hem çeşit açısından hem memnuniyet açısından. Ama İstanbuldaysan götür onlar yapsın dedikleri gibi olmazsa anında söktürürsün zaten.
www.pandaoto.com

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pandaya bi bak ben zamanında çok baktım ama almadım bilmiyorum o nedenle kalite olarak ama diğer satıcılardan daha önde hem çeşit açısından hem memnuniyet açısından. Ama İstanbuldaysan götür onlar yapsın dedikleri gibi olmazsa anında söktürürsün zaten.
www.pandaoto.com
Teşekkürler yardımın için yaptırdıktan sonra fotoğrafını buraya bırakırım

Nezha

80+ Bronze
Teşekkürler yardımın için yaptırdıktan sonra fotoğrafını buraya bırakırım
Gidersen alcantara kumaşlarına bir baksana kaliteli mi ben alcantara istiyordum stok yoktu kasımda. Fotoğraflarında süngerleri kalın görünüyor kılıflarının ona da baksana gerçekten düzgün dolgu var mı kılıflarda. Ben İstanbul'da olsam gidecektim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidersen alcantara kumaşlarına bir baksana kaliteli mi ben alcantara istiyordum stok yoktu kasımda. Fotoğraflarında süngerleri kalın görünüyor kılıflarının ona da baksana gerçekten düzgün dolgu var mı kılıflarda. Ben İstanbul'da olsam gidecektim.
Bakarım video çekip atarım, kalite. Dolgudan çok anlamam ama rahatmı değilmi söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,684
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom