Megane 4 araç için Kablosuz Bluetooth Apple Carplay Adaptörü?

onlinedoktor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
Bütçe
2000
Arkadaşlar araçta kablolu carplay var ama telefon telef oldu şarjda durmaktan. Bana güzelinden ses geciktirmeyen mümkünse video oynatma özelliği olan bir kablosuz carplay adaptörü önerir misiniz?

Varsa oneri bende alabilirim
Yalnız video özelliği normalde direk carplayde yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen yada sadece androidde olamayabilir veya araç farki olabilir bendeki ford courier

Varsa oneri bende alabilirim
Yalnız video özelliği normalde direk carplayde yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen yada sadece androidde olamayabilir veya araç farki olabilir bendeki ford courier
Hocam Megane 4'lerde gizli özellik olarak mevcut bazı ustalar açabiliyor ama ben de başka yorumlarda gördüğüm için video oynatabilen olursa daha iyi olur dedim.

Hocam Megane 4'lerde gizli özellik olarak mevcut bazı ustalar açabiliyor ama ben de başka yorumlarda gördüğüm için video oynatabilen olursa daha iyi olur dedim.
Peki acikmi suan sizde yani kablolu şekilde video oynatabiliyormusunuz

Peki acikmi suan sizde yani kablolu şekilde video oynatabiliyormusunuz
Yok hocam ben açtırmadım. Hatta bu megane 4'lerde kablosuz carplay'i de açtırabiliyorsunuz ama ben çok güvenemediğim için bu işi adaptörle çözmek istiyorum.

Yok hocam ben açtırmadım. Hatta bu megane 4'lerde kablosuz carplay'i de açtırabiliyorsunuz ama ben çok güvenemediğim için bu işi adaptörle çözmek istiyorum.
Bende de Megane 4 var ve aynı öneriyi bir süre önce bende istemiştim bir şey gelmemişti. Youtuber'lardan vs bakarak alacağım ben de.

Geri