Geçe?Yok Dostum En Çok Aktif Oldum Gün Cumartesi Ve Pazar Günleri Onun Dışında Geçe Aktif Oluyorum
Gece miEvet Geçe De Aktif Oluyorum
Evet Geçe De Aktif Oluyorum
Müsade ederseniz çeketimi çıkarabilir miyimGece mi
Sen Türklük ile ilgili yazılar yazıyorsun fakat c ve ç harfini çıkaramıyorsun. Kurallarda yazım ve imla kuralları ile ilgili bir madde vardı. Yazı tarzını benimsersen sevinirim. Sonuçta bizim milletimizi (Türklüğü) anlatıyorsun. Böyle güzel yazılar yazıp yazım kurallarına uymaman gücüme gidiyor üzgünüm.Evet Geçe De Aktif Oluyorum Çalıştım İçin
Haklısın Da Dostum Hızlı Yazınca Kural İhlali Yapıyorum Defelarca HattaSen Türklük ile ilgili yazılar yazıyorsun fakat c ve ç harfini çıkaramıyorsun. Kurallarda yazım ve imla kuralları ile ilgili bir madde vardı. Yazı tarzını benimsersen sevinirim. Sonuçta bizim milletimizi (Türklüğü) anlatıyorsun. Böyle güzel yazılar yazıp yazım kurallarına uymaman gücüme gidiyor üzgünüm.
Devlet soy ağacı uygulamasını çıkartması hepsinin kim olduklarını bilmektedir o konudaAmerika kara ordusunun büyük kısmını Yunanistana getirmişken bizimde buna hazır olmamız lazım. ABD 100 milyar Dolar üstünde bir masrafı oyun olsun diye yapıyor zannedenler neyin kafasında anlamak çok zor."Yunanistan bizemi saldırcak" diyenler ya salaktır yada 5. kol faaliyeti yürütenlerdir. Malum 1942 de 5.000.000 ermeni-yahudinin kimlikleri değiştirilmiş ve şuan ise 30.000.000 nıufusa ulaşmış, gizli kimlikle yaşamaktadırlar bu ülkede.
dogru söylüyorsun ama yunanistanın askeri açıdan yanımıza yaklaşamazYunanistanı hafife almayın. Arkası sağlam savaş anında çoğu ülkenin ona destek çıkacağını herkes biliyor ve biz dışa bağımlı bir ülkeyiz neredeyse çoğu alanda. Savaş anında onlar değil bizim halkımız sıkıntı çeker.
Orası tartışılır tabi bizim ordumuz daha iyi haklısın ama yunanistan dev güçlerden aldığı yardımla açığı kapatabilir. Mesela Rus ordusu sayı olarak Abd ordusu hariç tüm ülkelerden üstün ama ordusundaki teknoloji yavaş yavaş eskidiği için Ukrayna'ya bile üstünlük kuramıyor. Ukrayna çoğu ülkenden yardım alıyor. Kısacası bizim ordumuz eskiyor. Modernleştirmemiz lazım. Tank envanterimizde 2. Dünya savaşından kalma 1000 tank var sadece 350 tank günümüze göre modern. Sonra Türk Donanması 70-80 yılından kalma bazı gemiler var onlar halledilse donanmada bir sıkıntı yok ve Türk hava kuvvetlerinde ki F16'ların günümüze göre düzenlecekti galiba oda halledilse ordumuz gayet güzel. Olur kısacası ordumuz sağlam ama iyileştirmeler yapılması lazım. Yoksa sonumuz Rusya gibi olur.dogru söylüyorsun ama yunanistanın askeri açıdan yanımıza yaklaşamaz
Aradaki demir farkını kapatabilirler belki ama yürek farkını nasıl kapatacaklar. Biz kasapsak onlar modacıdır. Eğerki Türk milletini Kurtuluş Savaşı moduna sokarlarsa Dedeağaçtan gireriz Berlinden çıkarız.Orası tartışılır tabi bizim ordumuz daha iyi haklısın ama yunanistan dev güçlerden aldığı yardımla açığı kapatabilir. Mesela Rus ordusu sayı olarak Abd ordusu hariç tüm ülkelerden üstün ama ordusundaki teknoloji yavaş yavaş eskidiği için Ukrayna'ya bile üstünlük kuramıyor. Ukrayna çoğu ülkenden yardım alıyor. Kısacası bizim ordumuz eskiyor. Modernleştirmemiz lazım. Tank envanterimizde 2. Dünya savaşından kalma 1000 tank var sadece 350 tank günümüze göre modern. Sonra Türk Donanması 70-80 yılından kalma bazı gemiler var onlar halledilse donanmada bir sıkıntı yok ve Türk hava kuvvetlerinde ki F16'ların günümüze göre düzenlecekti galiba oda halledilse ordumuz gayet güzel. Olur kısacası ordumuz sağlam ama iyileştirmeler yapılması lazım. Yoksa sonumuz Rusya gibi olur.