🔥İndirim Mekanik Klavye 446 TL

Aman tanrım fakirler saldırıya geçti imdat. :kekw:
ben fakirim, klavye alırsam 2000'den aşağısına kadar harcamam biriktirip almaya çalışırım çünkü ilgileniyorum. arkadaş zengin ama bir klavyeye çok bi anlam yüklemiyor yazı yasın yeter diyor o yüzden buna şans veriyor. Durum budur
 
Aslan abim benim. Helal olsun paraya kıyıp kaliteli klavye alıyormuş kendisine. Para böyle yenir (y). Forumdaki diğer fakirlere önerin var mı senin gibi zengin olabilmeleri için aslan abim?
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim ata sözünün manasını bir araştırın derim. Gerçekten sen ve senin gibilere yanıt veremeyeceğim bir şeyler mi savunduğunuzu sanıyorsunuz? Anlatacaklarımı anlamayacak insanlar için çaba sarf etmeyi bıraktım, dalgama bakıyorum. ;)
 
arkadaşlar selamlar klavyenın blue swıtch mekanık olduğuna emın mıyız lınkte acıklamada herhangi bir mekanık veya blue swıtch olduğuna dair bir şey bulamadım aydınlatırsanız sevınırım sımdı almayı dusunuyorum
 
3-4 aydır bu klavyeyi kullanıyorum, daha önce mekanik klavye kullanmamıştım aşırı ucuz fiyata görüp almıştım aydınlatması yeterli ama tuşlar hayvan gibi ses çıkarıyor
 
kime göre neye göre hayır gelmeyecek ? ömrümde hiçbir ekipmana doğru düzgün para vermedim 8-9 yıldır everest sgm-x9 mouse kullanırım tekerleği bozuldu vazelin sürdüm tamir ettim yine onu kullanıyorum, ilk siparişe özel 200tlye mi ne e- yoosho Z11 mi ne öyle bir klavye aldım çok da memnunum. almasaydım da hiçbir eksikliğini hissetmezdim 23 yaşındayım ilk mekanik klavyem kendisi. 50tl lik ofis klavyesi kullanıyordum ondan önce de. durumum olmadığı için değil çok bi beklentim olmadığı için almıyorum. herkes üst düzey bir kalitede bir şey aramıyor hocam farklı bakış açılarından da düşünmenizi öneririm. herkes bi klavyeye 3000-4000tl vermek zorunda değil.
ben 13 yıldır aynı mouseyi kullanıyorum vatandan 100 liraya almış olmam lazım merak edersen modeli "tt esports theron" hiç sıkıntısını görmedim hiç uğraştırmadı halen ilk günki gibi çalışıyor çok da memnunum. 4 yıl önce de 700 liraya corsair klavye aldım. anladığın üzere ben de ucuz mal alacak kadar zengin değiliim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada klavyeyi keyfi değiştirdim önceki logitech marka klavyem sıkıntısız çalışıyor o mousemden eskiydi. mekanik klavyeye geçmek istedim diye aldım
 
Aman tanrım fakirler saldırıya geçti imdat. :kekw:
Allah seni öyle bir duruma düşürsün ki şu yaptığın yoruma bin kere pişman ol tövbe et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parası olmayan öğrenci agalar, küçük kardeşler veya bi mekaniğin tadını alalım diyen gariban dostlar alabilir hot-swap ise tadından yenmez uzun süre gider mis gibi boş konuşmaya gerek yok bi durum olmuş 200 lira
 
ben 13 yıldır aynı mouseyi kullanıyorum vatandan 100 liraya almış olmam lazım merak edersen modeli "tt esports theron" hiç sıkıntısını görmedim hiç uğraştırmadı halen ilk günki gibi çalışıyor çok da memnunum. 4 yıl önce de 700 liraya corsair klavye aldım. anladığın üzere ben de ucuz mal alacak kadar zengin değiliim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada klavyeyi keyfi değiştirdim önceki logitech marka klavyem sıkıntısız çalışıyor o mousemden eskiydi. mekanik klavyeye geçmek istedim diye aldım
Bende zamanında 40tlye almıştım mousepad ile birlikte. Herkesin bütçesi neyse ona yönelir. Kimisi babasından aldığı haftalık 200tl ile para biriktirir kimisi orda burda çalışıp. Ülkemiz ekonomik açıdan çok iyi bir konumda değil o yüzden daha mantıklı öneri yapamayıp bu alınmaz demek sadece buna gücü yetenleri üzecek bir yorum ve ayıptır. burada 2000tlye de pc topladığımı bilirim 100bin TL'ye de. Varsa 450tlye daha güzel önerin bu fiyata bu daha mantıklı dersin.
 
Bu fiyata alternatifi yok, 2.elde bile bu ayardakiler 650-700 den açılıyor. N11 de belli bir miktara yeni kayıt kuponu oluyordu alacak olanlar onada bi baksın.
 
Çok parası olup , ucuz mal alacak kadar zengin olmayanlar , zaten klavye 400 TL lik 500 TL si olan adama gidipte wraith w75 al deseniz ne olur? Adam yine bütçesinin uygun olduğu klavye yi alır boş yorum atıp sonra cevap verilince senle uğraşamam diyorsunuz. Aynı klavye yi bende kullandım daha sonra aula f75 e geçtim yalan olmasın ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum en az 2-3 ay kullanmışımdır ses biraz fazlaydı onun harici hiçbir sorun yoktu kasası olsun tuşlar olsun zaten daha sonra aula f75 e geçtim.
 
@damn2u

Daha dün 18 dolara klavye alıp inşallah vergisi uygun olur da keycap alıp yoluma bakarım diye allaha dua ediyordun kral ne ara zengin oldun :kekw:

Millete fakir diyen birinin para hesabı yapmadan bir tane EZ63 çekip yoluna bakması gerek ama anladığım kadarıyla sende fasfakirsin.

Not: tamam tamam alacak paran var ama almıyorsun, F/P peşindesin vs. vs.
 
Son düzenleme:

Hotswap olduğu için kupon vs. uyguna alıp kenara atılabilir. Switch denemek için kullanışlı oluyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Mesajlar
10,507,859
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri
Top