cemtastan2301
80+ Gold
Gamenote KB435L.
Outemu kalitesizOutemu kullanan arkadaşlarım 20den fazla var. Şikayetleri olmadı, Teknoloji şans işi
Ben red switch klavye seviyorum. Hem sessiz hemde daha rahat oluyor. Blue modelleri biraz sıkıyor bir müddet sonra. Compact klavye olarak alınabilecek iyi fiyatta bu var. İstersen üstteki arkadasın attığı klavyeyide değerlendir ama switchleri bunun kadar iyi değil bence.Hediye alacağım için öyle düşündüm eğer kalite farkı çok var dersen sanırsam sorun etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok haklısın kutudan ne çıkarsa şansına uzun kullanım için söylüyorum
Değil, kullanıyorum 6 aydır JD 619S hiçbir şikayetim olmadı sana göre kalitesiz bazılarına göre kaliteli.Outemu kalitesiz
Şans işi ama kalitesiz olduğu gerçeği ortada sorun yaşayanlar hayli fazla ben de dahilimDeğil, kullanıyorum 6 aydır JD 619S hiçbir şikayetim olmadı sana göre kalitesiz bazılarına göre kaliteli.
Kalitesiz olsaydı bu klavye 2 ayda elimde kalırdıŞans işi ama kalitesiz olduğu gerçeği ortada sorun yaşayanlar hayli fazla ben de dahilim
Ve, 300TL'ye çokmu kaliteli şeyler arıyorsun? 300tl mekanik klavye için para bile değilŞans işi ama kalitesiz olduğu gerçeği ortada sorun yaşayanlar hayli fazla ben de dahilim
https://www.amazon.com.tr/dp/B07C64...e=380333&creativeASIN=B07C64MFT4&linkCode=asnkusura bakma kardeşim 300 350 TL arası
Saber ve Ogre Outemu iken Calypso Optik Switch.Gamepower alma.
Outemular çok kaliteli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Calypso da aynı switch
kusura bakma kardeşim 300 350 tl arasıÖncelikle Caps kapa. Bütçeni söylersen önerebilirim.
youtube da güzel bir inceleme yapan yok ama araştırıacağım teşekkür ederimüstüne 50 TL daha koyup bunu alabilirsin
![]()
REDRAGON K555-1 Indrah Klavye Rgb Mavi Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON K555-1 Indrah Klavye Rgb Mavi Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Calypso birde suya karşı dayanıklı ve normal mekanik tuştan daha az gecikmesi varSaber ve Ogre Outemu iken Calypso Optik Switch.