Mekanik klavye mi membran klavye mi?

asdkle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,444
Tepkime süreleri arasında hissedilir fark var mı?

Çok profesyonel değilsen farketmezsin diye düşünüyorum fakat daha dayanıklı mekanik klavyeler tıklama sayilari 50milyonken mebranlarda 15milyon.

Normal biri hissedemez fakat hissiyat farkını çok rahat hissedersin.
Ayrıca ömürleri daha uzun oluyor.

çok önemli değil tıklama ömrü 2 sene sonra falan değiştirebilirim

Switch olarak çok farklı hissiyatlar oluştursa da mekanikler, emin ol oyun oynarken ne kullandığını anlamıyorsun bile. Ben membran kullanıcısıyım ve çok mekanik klavye de kullandım. Bir eksiklik hissetmiyorum mekanik almadığım için.

Mekanik özellikle yazarken mükemmel bir hissiyat oluşturuyor. Oyunda çok da fark yok.

hocam aradaki hız farkını normal bir insan fark edemez ama hissiyat farkını hissede bilirsin ben 200tl üstünde membran tavsiye etmiyorum etmemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik özellikle yazarken mükemmel bir hissiyat oluşturuyor. Oyunda çok da fark yok.
red çok aşırı his vermiyor ama blue sadece yazı yazmak için alınabilir

hocam aradaki hız farkını normal bir insan fark edemez ama hissiyat farkını hissede bilirsin ben 200tl üstünde membran tavsiye etmiyorum etmemde

Ben membrandan geçtiğim için biliyorum. Brownun hissiyatı gerçekten çok iyi.

Yani pek sanmıyorum ama hissiyatını o oyunda da hissedersin muhtemelen. Mesela tuş kombinasyonlarıyla bir şeyler yaptığın bir oyun oynarsan (bahsettiğim şey kombolar, örnek olarak da BrawlHalla) o oyunlarda anti ghosting’in ve düşük tepkimenin farkını hissedersin.

temiz 2 ilan buldum cynosa v2 ve corsair k55 ikisinden birini alıcam

Yani pek sanmıyorum ama hissiyatını o oyunda da hissedersin muhtemelen. Mesela tuş kombinasyonlarıyla bir şeyler yaptığın bir oyun oynarsan (bahsettiğim şey kombolar, örnek olarak da BrawlHalla) o oyunlarda anti ghosting’in ve düşük tepkimenin farkını hissedersin.
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,728
Üyeler
188,980
Son üye
Orhan4530
Geri