Çok profesyonel değilsen farketmezsin diye düşünüyorum fakat daha dayanıklı mekanik klavyeler tıklama sayilari 50milyonken mebranlarda 15milyon.Tepkime süreleri arasında hissedilir fark var mı?
hocam aradaki hız farkını normal bir insan fark edemez ama hissiyat farkını hissede bilirsin ben 200tl üstünde membran tavsiye etmiyorum etmemdeTepkime süreleri arasında hissedilir fark var mı?
red çok aşırı his vermiyor ama blue sadece yazı yazmak için alınabilirMekanik özellikle yazarken mükemmel bir hissiyat oluşturuyor. Oyunda çok da fark yok.
Ben membrandan geçtiğim için biliyorum. Brownun hissiyatı gerçekten çok iyi.hocam aradaki hız farkını normal bir insan fark edemez ama hissiyat farkını hissede bilirsin ben 200tl üstünde membran tavsiye etmiyorum etmemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
red çok aşırı his vermiyor ama blue sadece yazı yazmak için alınabilir
Oynadığın oyuna göre gayet olabilir.Tepkime süreleri arasında hissedilir fark var mı?
bencede bende white switch hisliden blueya geçtim çok aşırı fark var aradaBen membrandan geçtiğim için biliyorum. Brownun hissiyatı gerçekten çok iyi.
lol oynuyorumOynadığın oyuna göre gayet olabilir.
Yani pek sanmıyorum ama hissiyatını o oyunda da hissedersin muhtemelen. Mesela tuş kombinasyonlarıyla bir şeyler yaptığın bir oyun oynarsan (bahsettiğim şey kombolar, örnek olarak da BrawlHalla) o oyunlarda anti ghosting’in ve düşük tepkimenin farkını hissedersin.lol oynuyorum
temiz 2 ilan buldum cynosa v2 ve corsair k55 ikisinden birini alıcamhocam aradaki hız farkını normal bir insan fark edemez ama hissiyat farkını hissede bilirsin ben 200tl üstünde membran tavsiye etmiyorum etmemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
red çok aşırı his vermiyor ama blue sadece yazı yazmak için alınabilir
teşekkür ederimYani pek sanmıyorum ama hissiyatını o oyunda da hissedersin muhtemelen. Mesela tuş kombinasyonlarıyla bir şeyler yaptığın bir oyun oynarsan (bahsettiğim şey kombolar, örnek olarak da BrawlHalla) o oyunlarda anti ghosting’in ve düşük tepkimenin farkını hissedersin.