İnternette bazı mekanik klavyelerin tuşlarının çıkmadığını, bir özellik varsa çıktığını gördüm. Klavyemde tuşlar çıkıyormu. Yoksa kırılıyormuş. Bilmiyorm internetten gördüm bazı forumlardanTuşları sök fırça ile pislikleri temizle. Bir tane şırınga bul iğnesini tuşun arasına sok hızla şırıngayı basıp hava üflet bu işlemi tuşlara 3-4 kez tekrarla.
Söktüğün tuşları ise yıka kurula geri tak.
Keycapleri çıkar fırça ile switchlerin etrafını temizle geri takKlavyem bazı harfler zor basıyor üfleyince yada sallayınca normal çalışmasına dönüyor. Nasıl temizleyebilirim. Tuşları çıkıyormu. Klavyem ucuz bir mekanik. KLAVYE
TRde satılan klavyelerin hiçbiri hotswap değil çıkmıyor tuışları yani.İnternette bazı mekanik klavyelerin tuşlarının çıkmadığını, bir özellik varsa çıktığını gördüm. Klavyemde tuşlar çıkıyormu. Yoksa kırılıyormuş. Bilmiyorm internetten gördüm bazı forumlardan
Tuşu çıkmaz. sadece harfler çıkar.İnternette bazı mekanik klavyelerin tuşlarının çıkmadığını, bir özellik varsa çıktığını gördüm. Klavyemde tuşlar çıkıyormu. Yoksa kırılıyormuş. Bilmiyorm internetten gördüm bazı forumlardan
Switch çıkarmicam zaten tuşu diyorum ?Tuşu çıkmaz. sadece harfler çıkar.
TRde satılan klavyelerin hiçbiri hotswap değil çıkmıyor tuışları yani.
tuşu çıkarSwitch çıkarmicam zaten tuşu diyorum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deniyim bir nasıl çıkartmam gerek