E egecabbar 80+ Silver Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 2,198 Dahası Reaksiyon skoru 834 İsim Ege 8 Nisan 2024 #14 efeamaefe yazmış: ben rk61 alıcam almanca versiyon alırınırmı ? Devamı için tıklayın... Windowstan dili türkçe yaparsan almanca olan tuşlara basınca ş,i,ğ,ü tarzı harfler çıkıyor sorun yaratmaz.
efeamaefe yazmış: ben rk61 alıcam almanca versiyon alırınırmı ? Devamı için tıklayın... Windowstan dili türkçe yaparsan almanca olan tuşlara basınca ş,i,ğ,ü tarzı harfler çıkıyor sorun yaratmaz.
E efeamaefe 80+ Bronze Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1,352 Dahası Reaksiyon skoru 248 İsim efe can 8 Nisan 2024 #15 arda55 yazmış: klavye hakkında pek bilgim yok zaten arkadaşım için bakıyorum bende bu miktar para olacakta sanki klavyeye vericem. neyse beyaz olacak mekanik olacak switch belirtmedi kendisi bütce 800 -1000 civari maksimum 1000 diyelim Devamı için tıklayın... ve y ile z nin yeri farklı gibi Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2024 efeamaefe yazmış: ve y ile z nin yeri farklı gibi Devamı için tıklayın... y ile z nin yeri ayarlanmazmı programından filan
arda55 yazmış: klavye hakkında pek bilgim yok zaten arkadaşım için bakıyorum bende bu miktar para olacakta sanki klavyeye vericem. neyse beyaz olacak mekanik olacak switch belirtmedi kendisi bütce 800 -1000 civari maksimum 1000 diyelim Devamı için tıklayın... ve y ile z nin yeri farklı gibi Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2024 efeamaefe yazmış: ve y ile z nin yeri farklı gibi Devamı için tıklayın... y ile z nin yeri ayarlanmazmı programından filan