Neler Yeni

Mekanik Klavye Önerisi Lazım

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Bütçe
1800
Eski klavyem bozulduğu için yeni klavye arıyorum bütçem 1500-1800 arası üstüne çıkamam. Aradığım özellik kompakt olması büyük klavye istemiyorum ve mümkünse fazla yüksek sesli bir switche sahip olmaması. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver
Razer blackwidow V3 TKL. Daktilo istiyorsan buyur. Fakat fazla rahatsız edici değil. Tabii ev halkına bağlı.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer blackwidow V3 TKL. Daktilo istiyorsan buyur. Fakat fazla rahatsız edici değil. Tabii ev halkına bağlı.
Kardeşimle aynı odada kalıyorum çok sesli olmaması lazım red switch kullanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sessiz lazım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Akko ya da ajazzda olur.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Eski klavyem bozulduğu için yeni klavye arıyorum bütçem 1500-1800 arası üstüne çıkamam. Aradığım özellik kompakt olması büyük klavye istemiyorum ve mümkünse fazla yüksek sesli bir switche sahip olmaması. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Eğer varsa Red switch olanını alabilirsin ben bunu kullanmıyorum ama 5 yıl önce bloody b930 aldım hala taş gibi sapasağlam eğer macro kullanıyorsanda bloody nin macro yazılımı aşırı iyi

Top Bottom